Ana Sayfa GÜNDEM 23 Mart 2023 313 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ADAY ADAYI CEYLAN, BU ÜLKENİN DERTLERİNE DEVA OLACAK SİYASİ KANAT “DEVA PARTİSİ’DİR”

Kurulduğu günden itibaren tüm kadrolarıyla gönüllü olarak sahada vatandaş için koşturan DEVA Partisi, seçim öncesi ülkenin kalkınması ve vatandaşların refahı için gecesini gündüzüne katmadan ilerlemeye devam ediyor.

DEVA Partisi Aday Adayı İş İnsanı Recep Ceylan, seçim çalışmaları doğrultusunda temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Diyarbakırlı İş İnsanı Veysi Ergün ile bir araya gelen Ceylan, Elazığ’a yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Aday Adayı Recep Ceylan, bu şehrin artık çalışan vekillere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak çarenin ancak vatandaşa gönüllü hizmet vermeyi görev olarak üstlenmiş DEVA Kadrolarında olduğunu ifade etti.

Ceylan, “Bu şehri yıllarca mecliste temsil etmeye hak kazanan insanlar yalnız bıraktı, yaşanan o kadar deprem bir kez daha gösterdi ki enkazın altında kalan sadece vatandaşlarımız değil aynı zamanda mevcut hükümetti. Bugün baktığımızda Elazığ kaderine terk edilmiş bir şehir. Yıllarca Doğu’nun Kalesi olarak bilinmiş, vatanına milletine bağlı bu şehrin hak ettiği hizmet bu değildir. İnsanlarımızın refah seviyesi yükseltilmeli, hayat standartları iyileştirilmelidir.

Her geçen gün geriye giden bu şehrin en büyük sorunu temsiliyettir. Bu güne kadar mevcut hükümetin vekilleri bu şehir için ne yaptı? Her defasında ağır yıkımlar alan bu şehir halen daha belini düzeltememiş durumda. Ekonomik alanda bitik bir şehir. Ne ülkemizin ne de şehrimizin ekonomik olarak iyileştirilmesine yönelik her hangi bir politika yok .Bizler Genel Başkanımızın yıllar önce ekonomik olarak bu ülkeye kazandırdıklarını örnek göstererek yeniden bu ülkenin dertlerine “deva” olacak siyasi kanadın “DEVA” Partisi olduğunu vurguluyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com