Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Mart 2023 277 Görüntüleme

İYİ PARTİ ADAY ADAYI EFLATUN, SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Kerim Eflatun, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve temaslarına başladı.

Bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Birliği Başkanı Fikret Çelik  ile bir araya gelen eflatun, ekonomik krizin esnafa olan yansımaları ve deprem sonrasında Elazığ Esnafı’nın yaşaığı sorunlara karşı alınabilecek önlemler konusunda istişarelerde bulundular.

Ziyaretine dair değerlendirmelerde bulunan Eflatun, esnafın ekonomik kriz ile birlikte büyük sorunlar yaşarken, depremin etkisi ile iş yapamaz hale geldiğini ifade etti. Eflatun esnafın prim borçlarını ödeyemediğinin de altını çizerek, gelir gider kaleminde büyük bir uçurum oluştuğunu, esnafın sattığının yerine alamaz hale geldiğini belirtti. Esnafın ekonomik sıkıntılar karşısında kalkınması için projeler üretilmesi gerektiğini ifade eden Eflatun şunları söyledi:

‘2Bu gün, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Birliği Başkanı Fikret Çelik ile bir araya geldik. Esnafın sorunlarını konuştuk. Pandemi, akabinde yaşanan depremden sonra ekonomik olarak darboğazda olan esnafın işlerinin bozulduğunu, kredilerle ayakta durduklarını söyledi. Elazığ da yıkılan binalardan sonra Esnafın dükkan sıkıntısı var. Kiralar yüksek ,Elektrik, doğalgaz cep yakıyor. Bu konuda biz İYİ Parti olarak esnafı faizli kredilerle avutmak yerine, onların yaralarını saracak çözümlerle geleceğiz. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf ayakta kalırsa, vatandaş da ayakta kalır. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com