Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 24 Mart 2023 380 Görüntüleme

TİP ADAY ADAYI AYVAZ: AMACIM HİZMETTİR, HİZMET ALMAYI HAK EDEN ENGELLİ KARDEŞLERİMDİR

Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili aday adayı olan İletişim Fakültesi öğrencisi Deniz Ulaş Ayvaz, seçim çalışmalarına ilişkin bir açıklama yaptı. Ayvaz, bu kapsamda özellikle engelli bireylerin hakkını savunmak için büyük mücadele vereceğini açıkladı.

Engelli bireylerin toplumsal ve sosyal bir çok engelle karşılaştığını ve bu konuda yaşamlarını kolaylaştıracak siyasi adımlar atılması gerektiğini ifade eden Ayvaz, ” Bilemezler ben engelli bir üniversite öğrencisi olarak kendi yaşadığım sorunları örnek olarak ve diğer engelli arkadaşlarımın kardeşlerimin abilerimin ablalarımın sorunlarını en iyi şekilde meclise taşıyacağıma ve sorunun çözümü ile ilgili en gerçekçi pratik çözümleri bulabileceğime inanıyorum .” dedi.

Ayvaz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: ”Değerli büyüklerim kıymetli arkadaşlarım ben 21 yaşında üniversite öğrencisi engelli bir kardeşinizim benim aday olmamdaki sebep bir engelli olarak tüm engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorunları yaşadıkları sorunları Kesin ve net bir dille anlıyor ve ifade ediyor olabilmemdir şundan eminim ki ne kadar empati yaparlarsa yapsınlar hiçbir milletvekili büyüğümüz bizim yaşadıklarımızı tam olarak vurgulayamazlar Bu sebepten dolayı bizim ihtiyaçlarımızı ve gereksinimlerimizi net ve tam doğrulukta Bilemezler ben engelli bir üniversite öğrencisi olarak kendi yaşadığım sorunları örnek olarak ve diğer engelli arkadaşlarımın kardeşlerimin abilerimin ablalarımın sorunlarını en iyi şekilde meclise taşıyacağıma ve sorunun çözümü ile ilgili en gerçekçi pratik çözümleri bulabileceğime inanıyorum Bu yüzden amacım daha çok siyasetten ziyade benim gibi zorluklar içerisinde yaşama ve okuma mücadelesi veren engellilerimizin haklarına düşüncelerini tercüman olabilmektir.

BENİM ADAYLIĞIM DİĞER ADAYLARDAN DAHA FARKLIDIR

İşte bu yüzdendir ki kendi adaylığımın diğer adaylardan daha farklı olduğunu düşünüyorum. Amacım kesinlikle siyaset yapmak değil, kesinlikle hizmettir. Bu hizmete şu ana kadar gerçekten en verimli hizmet almayı hak eden engelli kardeşlerimiz içindir. 2023 yılına kadar halen birçok
okullarda, günlük yaşantımda bir çok sorunumuz vardır. Bu sorunları bilen ve yaşayan biri olarak amacım aday olup sorunlara , hatta bu yaraya merhem olmaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com