Ana Sayfa GÜNDEM 31 Mart 2023 454 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ADAY ADAYI HAMZA GÜR’ÜN KALEMİNDEN

Elazığ’ın Güvenliği, Sınır Hattından Başlar.
Tarihte bir çok medeniyete beşiklik eden Gakgoşlar diyarı Elazığımızın gerek coğrafi yapısı gerekse kültürel açıdan sahip olduğu değerler, samimiyeti, arkadaşlığı bugünlere kadar getirmiştir.
Fakat son 10 yıl içerisinde sokak ve caddelerimizde yürüyen hemşehrilerimizin güvenliği sağlanamamaktadır. Bu fiziki güvenlik sorunlarının en temel sebeplerinden birincisi ekonominin huzur ve refah seviyesini etkilemesidir. Bu sorunun giderilmesi ise liyakatli yöneticiler aracılığıyla Elazığ’da istihdam oranının artırılmasına yönelik girişimlerde bulunmaktır.
İkinci sorun ise memleketim Elazığ’da kaçak silahlanma oranının artışıdır. Bu sorunun giderilmesi ise liyakatli emniyet teşkilatımızın denetimlerini artırmasıyla başarıya ulaşacaktır.
En önemli ve üçüncü güvenlik sorunumuz ise hudutlarımızdan kaçak geçiş sonucunda şehrimize yerleşen ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayan göçmenlerin kayıtsız bir şekilde elini kolunu sallayarak huzuru bozmasıdır.
Son yıllarda Refah ve huzur seviyemizin gerilemesinin en önemli 3 nedenini yukarıda sıraladım çözümlerin hayata geçirilmesi için sivil toplum Kuruluşları, kamu kurumları, dernek, Elazığ belediyesi ve vakıflar ile emniyet teşkilatımızın ön koordinasyonunda gerçekleşecek açık oturum ve paneller ile kaybolan huzur ve refah seviyemizi yeniden çağdaş ve medeniyet seviyesinin üzerine çıkarabiliriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com