Ana Sayfa GÜNDEM 2 Nisan 2023 482 Görüntüleme

SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİNİN AÇILIŞI MİTİNG ALANINI ARATMADI

Geçtiğimiz günlerde MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Elazığ’ın sevilen ismi Semih Işıkver, seçim iletişim merkezinin açılış törenini gerçekleştirdi. Törene yoğun katılım sağlanması dikkat çekti. Vatandaşın ve birçok önemli ismin katılım sağladığı  açılış töreni miting havasında düzenlendi.

Açılış törenine  MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, MKYK Üyesi Alper Erdem, Ülkü Ocakları Elazığ Şube Başkanı Reha Talha Aygen,  Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe ve Belde Başkanları, MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayları, Fatma Sevinç Oğuzhan, Nurettin Bahçeci, Yağmur Seda Fırat, Mehmet Atıcı, bağlı sendika ve vakıf başkanları ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Düzenlenen açılışta açıklamalarda bulunan MHP Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Elazığ’ın bölücülüğe ve ayrımcılığa fırsat vermeyen bir şehir olarak tüm Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayarak;

“Elazığ’da kardeşlik ilmek ilmek işlenmiş, Türkiye’ye örnek olmuştur. Elazığ, milletini her zaman sevmiş, bölücülüğe ve ayrımcılığa asla fırsat vermemiştir. Bu şehrin topraklarında, velilerin nuru, evliyaların duaları ve şehitlerin ruhu kol gezmektedir. Engin hoşgörü sahibi, mütevazi yaşamın örnekleri, Kazım Efendi, Rıfat Efendi, Beyzade Efendi, İmam Efendi, Hacı Hulusi Efendi ve diğer birçok güzel insan sadece Elazığ’ın değil bölge insanının da umut kapısı olmuşlardır. Bu şehir ve bu topraklar her zaman umudun, kardeşliğin, kurtuluşun ve mutluluğun kapısı olmuştur.” ifadelerine yer verdi.

Işıkver, açıklamalarının devamında;

“Öncelikli hedefimiz, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı birinci turda seçtirmek, TBMM’de MHP’yi etkin ve güçlü kılmak ve Elazığ’da Cumhur ittifakı olarak 5-0 yapmaktır ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com