Ana Sayfa GÜNDEM 3 Nisan 2023 358 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ADAY ADAYI CEYLAN, “VATANDAŞ ZİYARETLERİMİZDE GÖRÜYORUZ Kİ İNSANLAR EKONOMİK SIKINTILARDAN BIKMIŞ DURUMDA”

Deva Partisi Milletvekili Aday Adayı Recep Ceylan iftar sonrası esnaf ziyareti yaparak sorunları dinledi. Vatandaş tarafından büyük bir teveccüh ve ilgi ile karşılanan Ceylan, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın böyle güzel karşılaması bizleri mutlu ediyor.”  ifadelerine yer verdi.

Şehrin en işlek caddelerinden olan Valifahribey ve İstasyon Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret eden Ceylan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek seçildiği taktirde bu sorunlara nasıl çözüm üreteceğini bildirdi. Ceylan;

“Vatandaşlarımız artık çözüm mercii olarak DEVA Partisi’ni görmekte. Bizler Elazığ’a “DEVA” olacağız vatandaşlarımızın da buna inancı tam. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki vatandaşlarımız ekonomik sıkıntılardan bıkmış durumda ancak vatandaşlarımız üzerinde oluşturulan bu korku imparatorluğu insanları sessizliğe sürüklüyor. Fakat unutulmamalıdır ki sandıkta vatandaşlar yalnız başına oy kullanırken ne yapacağını ve neyi seçeceğini çok iyi bilecektir. “dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com