Ana Sayfa GÜNDEM 6 Nisan 2023 355 Görüntüleme

ELAZIĞ’IN YERLİ DİZİSİ “ARAF” 4. BÖLÜMÜ İLE SEYİRCİSİYLE BULUŞTU

Elazığ’da daha önce “Pus” ve “Meçhul” dizileriyle isminden bahsettiren Yapımcı Ahmet Alan’ın yeni projelerinden olan “Araf” dizisi seyircisi ile  buluştu. Youtube’da Tolga Aykut’a ait  Mahzen TV kanalında  yayınlanan dizinin ilk sezona ait 4. bölümü yayınlandı.

1.Sezonu 7 bölümden oluşan dizinin 4. bölümü seyircisi ile buluşurken, dizinin 2. sezon bölümleri Ekim ayında yayında olacak. Türkiye geneli ve yurtdışından filmin yoğun talep gördüğünü ifade eden dizinin Yapımcısı Ahmet Alan,” Dizimiz yurtdışından ve Türkiye genelinden çok güzel bir ilgiyle karşılandı. Ancak her zaman olduğu gibi aynı ilgiyi maalesef kendi şehrimizde göremedik” ifadelerine yer verdi.

Harputtimes Habere özel açıklamalarda bulunan Alan, dizinin konusunun, sokak hayatını, yapılan yolsuzlukları ve SMA hastası çocuğu olan bir  ailenin yaşadığı sıkıntıları içerdiğini belirtti.  Alan açıklamalarının devamında;

“Dizimiz toplamda 2 sezondan oluşmaktadır ve her sezon 7 bölümdür. Youtube’ de Mahzen TV kanalında yayınlanıyor şuanda. Mahzen TV, Tolga Aykut’a ait bir kanaldır. Dizimizde çocuğu SMA hastası olan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar, sokak hayatı ve yapılan yolsuzluklar anlatılmaktadır.

Dizimizin 2. sezonu ekim ayında yayında olacaktır. İlk bölümünden itibaren “Araf” dizisi izleyiciler tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Özellikle Türkiye geneli ve yurtdışından seyircilerimiz beğenerek izledi ve izlemeye devam ediyorlar. Ancak burda belirtmek isterim ki büyük bir kitle tarafından yoğun ilgi ile karşılanan dizimiz her zaman olduğu gibi kendi şehrimizde, Elazığ halkı tarafından gereken ilgiyi görmedi.” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KYK YURDUNDA YAŞANAN DEHŞET !

KYK YURDUNDA YAŞANAN DEHŞET !

Tema Tasarım | Osgaka.com