Ana Sayfa GÜNDEM 7 Nisan 2023 228 Görüntüleme

DEVA’YA NEDEN OY VERELİM?

2023 yılında düzenlenecek olan yüzyılın seçimleri olarak adlandırılan seçimlere az bir süre kala siyasal arenada çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizde yaşanan başta ekonomik kriz olmak üzere bir çok olumsuzluk partiler arası dengelerin bozulmasına neden oldu. Gerçekleşecek seçimlerde saha çalışmalarıyla iyi bir çıkış yapan DEVA Partisi’nin alacağı oy oranı merak edilen konular arasında yer alıyor.

Elazığ DEVA  Partisi Aday Adayı Hamza Gür, vatandaşların neden DEVA Partisini seçmeleri gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu. Gür;

Ne kadar “DEVA” o kadar “adalet”

Ne kadar “DEVA” o kadar “demokrasi”

Ne kadar “DEVA” o kadar “zenginlik”

DEVA Partisi ne kadar güçlenirse “Çalışan Türkiye’nin” hakları o kadar fazla korunacak.

“Vatandaşlarına güvenen, ayrımcılık yapmayan, fikir özgürlüğüne sahip çıkan, adaleti tesis etmiş bir Türkiye’de ekonomide sapasağlam güçlenecek.

Bir ülkenin keyfi kararlarıyla yönetilen ülkeler er veya geç büyük yıkımlar yaşarlar. Faturayı da her zaman millet öder.

Ülkemiz bunu hak etmiyor.

Bu nedenle…

Ülkesini seven, Türkiye’nin değerlerine sahip çıkan, mutlu, zengin ve özgür bir ülkede yaşmak isteyen herkesi DEVA Partisine oy vermeye davet ediyorum. “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com