Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Nisan 2023 380 Görüntüleme

ALİ ÖZCAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI RESMİ MÜRACAATINI YAPTI

CHP 26. Dönem Milletvekili Ali Özcan aldığı bir kararla Elazığ’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olarak seçimlere gireceğini duyurmuştu. Bu gün resmi müracaatını yapan Özcan Elazığ Milletvekili seçimlerine bağımsız olarak girecek.

Başvurusunu yapan Ali Özcan yaptığı açıklamada: ” Elazığ için geldim, Elazığ’ın evladı olarak, yıllardır Elazığ ile kurduğum gönül bağını daha da güçlendirmek, şehrime, hemşerilerime hizmet etmek için bu yola girdim. Herkesten, bütün mevkilerden, makamlardan, siyasi iradeden azade, sadece halkıma söz veriyorum. Korkmadan,  yılmadan, önünde eğileceğim tek kuvvetin halk iradesi olduğunu bilerek girdiğim bu yolda inanıyorum ki Elazığlı hemşerilerim benimle yürüyeceklerdir. Hayırlı olsun.” dedi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com