Ana Sayfa GÜNDEM 12 Nisan 2023 220 Görüntüleme

ELAZIĞ EGE DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI KARATAŞ, İZMİR VALİ YARDIMCISI ÖZKAN’I ZİYARET ETTİ

Elazığ Ege Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Elazığlı hemşehrimiz İzmir Vali Yardımcısı Gökay Özkan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Elazığ Ege Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Karataş, Mustafa Ercan, Mete Kaya, Selahattin Kayaoğlu ve Necati Özer katılım sağladı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Karataş;

“Bugün Elazığ Ege Federasyonu yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hemşehrimiz İzmir Vali Yardımcısı Gökay Özkan Beyefendiyi ziyaret ettik. Bir Elazığlı olarak belirtmek isterim ki her zaman Elazığlıların yanında olacağım. Bu konuda üzerimize düşen her ne görev olursa seve seve yapmaya hazırım.” dedi.

İzmir Vali Yardımcısı Gökay Özkan ise ziyaretten memnun kaldığını bildirerek Elazığ Ege Dernekler Federasyonuna teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com