Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 15 Nisan 2023 366 Görüntüleme

İYİ PARTİ ADAYI AV. İRFAN SÖNMEZ VE İL TEŞKİLATI PALU KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayları  Av. İrfan Sönmez, Yüksel Ercan ve  Şenay Aladağ İl Başkanı Servet Gürgözeler ile birlikte Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek  Başkanı Fadıl Ülgen ile istişarelerde bulunan İYİ Parti Heyeti, dernek üyeleri ile biraraya geldiler.

Ziyaret sonrasında değerlendirme yapan İYİ Parti 1. Sıra milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, ‘’ Dernek faaliyetlerinin bir ilin gelişiminde sahip olduğu önem büyüktür. Dernekler her siyasi görüşten insanı içinde barındıran, toplumun tüm problemlerini tarafsız bir duruşla rahatlıkla görebilen ve yeri geldiğinde savunmasını yaparak çözüme giden kurumlardır. Bu anlamda bu gün Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik. Sn Başkanla Palu ilçemizin durumunu değerlendirdik. Önemli notlar aldık. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com