Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 16 Nisan 2023 206 Görüntüleme

AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “14 MAYIS’TA ÇOK ÖNEM ARZ EDEN BİR SEÇİM YAŞAYACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu ülke için ömrünü veren, nice hizmetlere imza atan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan varken, adeta harp ganimeti dağıtan Millet ittifakını bu Necip Millet hiçbir zaman iktidara getirmez.” dedi.

14 Mayıs seçimleri için AK Parti’de hummalı çalışma devam ederken, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı hizmet binasının altında Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.


Açılışa, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milletvekili Adayları Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz, Murat Öz ve partililer katıldı.
Açılış töreninde konuşan Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Partimizin aldığı 3 dönem kararı, yerinde bir karardır. Seçim sürecine kadar arkadaşlarımızla birlikte sahada olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından görevimizi arkadaşlarımıza bırakacağız. 14 Mayıs’ta çok önem arz eden bir seçim yaşayacağız. Neden çok önemli? Çünkü yıllar öncesinde Biden, artık darbelerle değil, Türkiye’de muhalefete verecekleri destekle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceklerini söylemişti. Diğer tarafta FETÖ ve PKK Terör Örgütleri var. Bu ülke için ömrünü veren, nice hizmetlere imza atan Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan varken, adeta harp ganimeti dağıtan Millet ittifakını bu Necip Millet hiçbir zaman iktidara getirmez. Partimiz ve Cumhurbaşkanımız, bir önceki seçimlerde alınan oy oranını kat be kat arttıracaktır inşallah. Dünya Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yaptıracağız ki, bu yapılan yatırımlar, projeler yarım kalmasın. Bunun için de Türkiye’yi müstemleke haline getirmeyelim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com