Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Nisan 2023 203 Görüntüleme

AKIN, ELAZIĞ’IN TÜM SORUNLARINA YÖNELİK ÇÖZÜM PROJELERİNİ ANLATTI

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı partililer ve vatandaşlara bir iftar daveti verdi. Düzenlenen iftar programına CHP Elazığ İl Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

Oldukça yoğun katılımlı gerçekleşen iftar davetinde konuşan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Bodruk, yaptığı konuşmada Birlik ve beraberlik içinde Elazığ için çalıştıklarını ve seçimlerde başarılı olacaklarını kaydeden Bodruk, Ramazan Bayramını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Millet ittifakı olarak birlik mesajının verildiği iftar programına CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran,  Saadet Partisi’nin CHP’den 2. Sıra milletvekili adayı Abdullah Akın, CHP 5. Sıra Milletvekili Adayı Azad Alınak da katıldı.

Programda konuşan CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran birlik mesajı vererek, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimleri alacaklarını ve ülkenin yaşadığı sıkıntılı sürecin sona ereceğini söyledi.

CHP 5. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Azad Alınak da iftar vesilesi ile vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, yeni dönemde Millet İttifakı’nın kazanacağını ve çok büyük hizmetlere imza atacağını söyledi.

Davette konuşan CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Akın da millet İttifakı’nın kazanacağını söyleyerek, bu seçimde parti logolarının önemli olmadığını belirtti.

AKIN: BU SEÇİMDE LOGOLARIN ÖNEMİ KALMADI

Akın, Artık meclise milletvekili olacak ve çözüm getirecek kişilerin ön planda olduğunu belirterek şunları söyledi:’’ Millet İttifakı’nın bileşeni olan Saadet Partisi adına CHP Listelerinden 2. Sıra adayı olarak huzurlarınızdayız. Bu seçimde parti logolarının öneminin kalmadığını görüyoruz. Artık meclise gidecek kişilerin çözüm getirecek projelerinin önemli olduğunu görüyoruz. Biz son 3 yıl içerisinde memleketin her sonunu tespit ettik ve çözümü için projeler ürettik.’’

ELAZIĞ’I BÖLGENİN LİDERİ YAPACAĞIZ.

Üç yıl boyunca köy köy, ilçe ilçe gezerek her bölgenin sorunlarını not aldıklarını ve çözümüne yönelik projeler geliştirdiklerini kaydeden Akın, seçimi kazanmaları halinde hayata geçireceği projeleri anlatarak:’’ Elazığ’ı bölgenin lideri haline getireceğiz.’ Dedi. Akın konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

‘İlimizin her sorununu çözmek için gayret göstereceğiz. Geldiğimiz andan itibaren neler yapacağımız bellidir. İlimizin başta işsizlik sorununu çözeceğiz. Her ilçeye göre iş imkânı sunacağız, ticareti kalkındıracağız. Elazığ’da tarım ve hayvancılığı ayağa kaldıracağız. İlçelere sözünü verdiğimiz köprü ve bağlantı yollarını yapacağız. Turizm yatırımlarını hayata geçireceğiz Sulama sistemlerini kurarak tüm ilçelere hak ettiği sayıda söz verdiğimiz konutlarımızı yapacağız. İlçelerimize gereken turizm yatırımlarını yapacağız. İlçelerimizde hastane ve okulları tam donanımlı hale getireceğiz. Doğalgaz gitmeyen yerlere doğalgazı ulaştıracağız Muhtarlarımızın her sorununda koşacak ve ilimizin maden zenginliklerini tekrar ilimize geri kazanacağız. İşadamlarımız ve esnaflarımızın karşılaştığı sorunları ortadan kaldıracağız. Basınımızın bağımsız ve hür haber anlayışını koruyup geliştirmek için en büyük destekleri sağlayacağız. Spor kulüplerimizin gelişmesi için çalışacağız. Nice sorunları sizin paydaşlığında istişare ile çözerek Elazığ’ı yeniden bölge lideri yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’’

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com