Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 19 Nisan 2023 327 Görüntüleme

SÖNMEZ: BİZ MECLİSE GİRMEDEN ÖNCE HALKIMIZIN GÖNLÜNDE OLMAK İSTİYORUZ

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez seçim çalışmaları kapsamında her gün mahalle mahalle, sokak sokak, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnafla konuşan, çocuklarla şakalaşan, mahalle berberinde traş olan İrfan Sönmez’in sıcak ve samimi tavırları vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Esnaf ve vatandaşlarla siyasetten, ülke gündemine, Elazığ’dan, vatandaşın istek ve taleplerine kadar bir çok konuda istişarede bulunan Sönmez, umutsuzlukla konuşan bir vatandaşa ‘Umut verici’ cümleler kurarak gönlünü aldı.

ÇOCUKLAR’ İRFAN AMCALARI’İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

İYİ  Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, seçim çalışmaları kapsamında her gün vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sıkıntılarını dinliyor. Bu kapsamda Elazığ Kültür Mahallesi ve Nailbey Mahallesi ile Vali Fahribey Caddesi’nde ziyaretlerini sürdüren Sönmez’e çocukların da ilgi göstermesi yüzleri güldürdü. Siyasi kimliği ile tanınan Sönmez, çocukların ‘İrfan Amcası’ olarak da isteklerini kırmayıp onlarla fotoğraf çektirdi.

Daha sonra esnaflarla sohbet eden Sönmez, hem dertlerini dinledi, hem de çözüm önerilerini anlattı. Sönmez’i ilgi ile dinleyen esnaflar, gerçekleştirilen ziyaretlerden memnun kaldılar.

SÖNMEZ: OYUN ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLAR BİLE GERGİN SİYASETİN ETKİSİ ALTINDA

Ziyaretleri sonrası açıklama yapan İrfan Sönmez şunları söyledi: ” Bu gün ziyaretlerimize devam ettik. Çocuklarımızla kucaklaştık, vatandaşlarımızla dertleştik, esnaflarımızı dinledik. Ne yazık ki insanımızın kirli siyasetten, ekonomik krizin ağır yükünden ve yıllardır aynı sözlerle oyalanmaktan bıktığını, yorulduğunu gördük. Vatandaş bayram öncesi alışverişini gönlünce yapamıyor. İhtiyaçlarının birini alsa diğerini erteliyor. Kemer sıkarak yaşamaya çalışıyor. Esnaflarımız ise daha dertli İş yapamıyor. Satış yapsa sattığının yerine mal alamıyor. Ağır vergi yükü altında ezilmiş, BAĞ-KUR primini ödeyemez hale gelmiş durumda. İşten çıkarmaların oldukça fazla olduğunu gördük. Düşünün ki oyun çağındaki çocuklar bile ekonomik krizin, gergin siyasi gündemin ortasında kalmış durumdalar. Konuştuğumuz he vatandaşımıza ülkenin bu sıkıntılardan kurtuluş reçetesini anlattık İlgiyle dinleyip teveccüh gösterdiler

 

İYİ PARTİ OLARAK SÖZÜMÜZ VAR, ÜLKEMİZE GÜVEN VE İSTİKRARI BİZ  GETİRECEĞİZ

Ülkenin bir an önce güvenilir bir siyasi zemine oturtulması gerekiyor. Siyasetteki güvensizlik her alanda olumsuz etkiler gösteriyor. Seçimlerden sonra ülke rahat bir nefes alacak ve oluşan güven ortamı ile her şey düzelecek. Ekonomi politikalarımızla, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda ürettiğimiz projelerimizle ülkenin yeniden güven ve istikrar  ortamına geleceği günler yakındır. İYİ Parti olarak bunun sözünü vatandaşlarımıza verdik” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com