Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 27 Nisan 2023 233 Görüntüleme

AHISKA TÜRKÜ SOYDAŞLARIMIZIN ÇOCUKLARINDAN COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün Aşağı Demirtaş Geçici Konaklama Merkezinde misafir edilen Ahıska Türkü Soydaşlarımızın çocukları tarafından da coşkuyla kutlandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT bugün yapılan kutlama etkinliklerine katılarak çocuklarımızı yalnız bırakmadı. Konteyner kentte barınan Ahıska Türkü Soydaşlarımızın ve çocuklarımızın büyük ilgi gösterdiği kutlama programında tiyatro gösterileri, şiir, drama ve halk oyunları gibi birçok etkinlik gerçekleştirildi.
Dumlupınar İlkokulu ile Rusya Ukrayna savaşının başlamasının ardından ülkemize getirilerek ilimizde misafir edilen soydaşlarımızın çocuklarının yer aldığı gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeniyle takip edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com