Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 29 Nisan 2023 199 Görüntüleme

GEZİN VE BERMAZ BÖLGELERİNDEN SÖNMEZ’E BÜYÜK DESTEK,” İYİ PARTİ İKİ VEKİLE YÜRÜYOR”

Elazığ İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez seçim çalışmaları kapsamında Gezin ve Bermaz bölgelerini ziyaret etti.

Gezin bölgesindeki vatandaşlar Milletvekili Adayı Sönmez’e bölgenin sorunlarını iletirken yaşanan aksaklıklardan dert yandılar.

Gezinli vatandaşlar İrfan Sönmez’e destek vereceğini bildirerek;

“Bizler artık değişim istiyoruz. Bu durum değişecek inanıyoruz da buna. Gençlerimizin umudu sizlersiniz. Bizim hiçbir sorunumuza kulak verilmiyor.” ifadelerinde bulundular.

Gezin Muhtarı Turgut Eroğlu,  yaşanan aksaklıklara tepki göstererek sorunları Milletvekili Adayı Sönmez’e bildirdi.

Bölgenin  temizlikten, alt yapı sorununa kadar bir çok probleminin bulduğunu ifade eden Muhtar Eroğlu;

“Yol sorunumuz kısmen çözüldü, alt yapı problemimiz var, personel eksikliğimiz var , geçenlerde işkur vasıtasıyla eleman alımı yapıldı ama maalesef bize eleman verilmedi. Şimdi ben yazın kaç bin  kişiye hizmet vereceğim tek başıma hepsini kendi şahsıma nasıl yapacağım?

Dört tane su deposu var hepsine ayrı ayrı sondaj açacağım . Hepsinin aralığı en az 10 km. Bir elektrik kesintisinde o elemanın bir gün de orayı devretmesi o motorların çalışması gerekiyor aksi takdirde susuz kalacağız. Altyapı sıkıntımız var, ilaçlama yapılmıyor, çöpte sıkıntı var yani başlı başına bir sorun.

Şu anda Gezin’de 3 bin tane konut var.  Burada yazın günübirlik nüfus değişiyor. Adam geliyor diyor ki bu sahilin ne hali? O zaman eleman verin temizleyelim. Vali Bey’i geçen yıl getirdim buraya yönetime söyleyeyim dedi nasıl bir mantıksa artık bu halde nasıl yöneteyim yani. “ ifadelerine yer verdi.

6 yıl boyunca kızının KPSS’den yüksek puan aldığını ancak atanamadığını belirterek mevcut sisteme tepki gösteren Fırıncı Esnafı; “ KPSS puanını düşürsünler. Benim bir kızım var 6 sene oldu. Halen atanamadı. 86 puanla kızım atanamazken düşük puanla atamalar yapılıyor. Sizler İyi Parti olarak bu sistemi değiştirin.” dedi.

Köy ve mahalle gezilerinde kapı kapı gezerek vatandaşın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Sönmez, “Çevre Şehircilik Müdürlüğü’nde işçilerin %50’si işe gelmiyor.  Elazığ Belediyesi’nde vatandaşın cebinden para olarak işe gitmeyen insanlar aylık alarak ödüllendiriyorlar. Bunu değiştireceğiz. Partizanlık yapmayacağız. “ ifadelerine yer verdi.

Bermaz ve Gezin bölgelerinde yol sorunundan alt yapı sorununa kadar bir çok problemin olduğunu dile getiren Milletvekili Adayı Sönmez, bu bölgede yaşayan çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların desteklenmesi gerektiğini, mevcut yönetimin artık fakir fukaranın cebinden elini çekmesi gerektiğini vurguladı. Sönmez açıklamalarının devamında;

“Devlet kimi uygun görüyorsa ihaleyi ona veriyor. Bir sorgulayalım neden hep beş tane mütahite verilecek?  Bir sorgulayalım 100 milyara Amerika’da Muhammed Ali Clay bahçe salonda evi alınca bu 100 milyon doları nereden getirdin? Kardeşim bir soralım gazeteler yazıyor Hollanda’da 21 milyar dolara varlığı var diyor.  Nereden kazandık diye bir soralım.  Bu bizim paramız, sizin paranız, vatandaşın cebine el atarak, vatandaşın hakkını hukukunu çiğneyerek, buraya geldiler. Biz ne yapacağız? Millet ittifakı olarak birinci işimiz devlete eleman alırken mülakatları kaldırıyoruz. Fakir fukaranın çocuğu 90 puan alıyor öbürünün çocuğu 60 puan alıyor,  90 puan alanı eleyip 60 puan alanın eğer Adalet ve Kalkınma Partisinde bir torpil varsa atanıyor. Şimdi iyi yetişmemiş adamları, iyi okumamış adamları devlete yerleştirirseniz işleriniz aksar. Devlete mümkün olduğu kadar kafası çalışan, ilgili akıllı insanları yerleştirmek gerekir. Bugün bürokrasinin kalitesi düşmüş durumda.

Çevre Şehircilik Müdürlüğü’nde işçilerim %50’si işe gelmiyor.  Elazığ Belediyesi’nde vatandaşın cebinden para olarak işe gitmeyen insanlar aylık alarak ödüllendiriyorlar. Bunu değiştireceğiz. Partizanlık yapmayacağız. Ben İYİ  Partili Milletvekili Adayıyım, yarın seçildiğim zaman ben hem İYİ Partinin, hem CHP’nin,  hem Ak Partinin, kısacası bu şehri milletvekili olacağım.  Herkesin problemi ile ilgileneceğiz, ayrımcılık yapmayacağız. Bize oy verirseniz iyi bize oy vermezseniz hizmet yok zihniyetini değiştireceğiz. Şu Alevi-Sünni yeter artık. Bu ülkede ne kadar kavga yapıldı, bu ülkede ne kadar can yandı, bunlardan bir tanesi de benim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

OY DEĞİL HİZMET SİYASETİ

OY DEĞİL HİZMET SİYASETİ

Tema Tasarım | Osgaka.com