Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 1 Mayıs 2023 359 Görüntüleme

Yanılmaz: “Elazığ’ın hiçbir sorununa duyarsız kalmayacağız”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, milletvekili seçilmeleri halinde Elazığ’ın tamamına hizmet götürmek için çalışacaklarını belirterek, hiçbir soruna duyarsız kalmayacaklarını vurguladı.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Kuyulu Köyü’nde bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Yanılmaz, milletvekili seçilmeleri halinde yapacaklarını anlattı, destek istedi. Yazıkonak Beldesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına da katılan Yanılmaz, belde halkından yoğun ilgi gördü.
Coşkulu kalabalığa hitap eden Yanılmaz, açılışa katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Milletvekili seçilmeleri halinde Elazığ’ın hiçbir sorununa duyarsız kalmayacaklarının altını çizen Yanılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün Yazıkonak’ta çok anlamlı ve güzel bir programda sizlerle bir aradayız. Aramızda Milletvekili Aday Adayı olan arkadaşlarımız da var. Biz aday adayı olduk ama partimizin her zaman emrindeyiz diyerek bir duruş ortaya koyan ve bugün bizlerle birlikte olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Davamızın bel direği hanımefendiler ve gençler, AK davanın AK adamları, AK kardeşlerim. Hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün Yazıkonak’tayız. Elazığ Belediye Başkanlığım dönemimde de çok kez gidip geldiğim, birçok organizasyon ve toplantı yaptığım bu güzel beldede olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yazıkonak, her zaman iradesini ortaya koymuş, varlığını ortaya koymuş ve ben buradayım AK Davanın yanındayım demiş beldelerimizden biridir. Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izniyle Yazıkonak’ta gördüğümüz bu azim, bu gayret, bu çalışma, bu inanç, 14 Mayıs zaferinin işaretidir. Bu meydanda olmayıp balkonlarından bizleri selamlayan vatandaşlarımız da var. Onlara da buradan ve muhabbetlerimizi göndermiş olalım. 14 Mayıs’a çok kısa bir zaman kaldı. Gözünüzü açıp kapatıncaya kadar 14 Mayıs gelecek ve inanıyorum ki Yazıkonak 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a devam diyecek. Hem de öyle bir devam diyecek ki dünya zalimlerinin bileğini buradan bükecek inşallah. Kıymetli hemşerilerim, buradan şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. 14 Mayıs‘tan sonra meclise girdiğimizde bütün milletvekili kardeşlerimizle birlikte Elazığ’ın, Yazıkonak, Akçakiraz, Yurtbaşı, Akçakiraz Beldelerimizin hiçbir sorununa duyarsız kalmayacağız. Hiçbir problemi kendi haline bırakmayacağız. O problemin çözülmesi için irademizi, gücümüzü, bilgimizi ve tecrübemizi ortaya koyacağız. En önemlisi sizler adına Ankara’da sağlam bir duruş ortaya koyacağız. Bugün buraya gelerek bizlere destek verdiniz, güç verdiniz, cesaret verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim, azminizi, gayretinizi arttırsın.”
Yanılmaz seçim çalışmaları kapsamında ayrıca Hayvan Pazarı’nı gezerek hayvan yetiştiricileriyle görüştü, Hazardağlı Kavşağı’nda, Ali Rıza Septioğlu Bulvarı’nda, Kazım Karabekir Caddesi’nde ve Şeyh Şamil Bulvarı’nda esnaf ziyareti yaptı. Taziyelere de giden Yanılmaz, hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com