Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 5 Mayıs 2023 257 Görüntüleme

TÜRK EĞİTİM SEN 7. KÜTÜPHANESİNİ NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ’NDE AÇTI

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” kapsamınsa 7. kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde açılan 7. kütüphaneye, geçirdiği kalp krizi sonrasını hayatını kaybeden merhum öğretmen Aydın Turan’ın adını verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak göreve geldiğimiz 2021 Kasım ayından itibaren ilimiz genelinde Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında 11 okulumuzun kütüphane kurulumunu ya da zenginleştirilmesini sahiplenmiştik. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde bugün 1550 kitap bağışı yaptığımız 7. kütüphanemizi açıyoruz. Bu kütüphanemiz için okulumuzun değerli öğretmeni merhum Aydın Turan Hocamızın ismini vermeyi düşündük. Aydın Turan Hocamız 2021 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. Değerli Hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün burada bir nebze de olsa hocamızın hatırlanacağı, ailesinin gurur duyacağı, bizler için ise bir vefa göstergesi olacak bu kütüphanemizi sizlerin katılımıyla açacağız. Kampanyamıza kitap bağışlayan hayırseverlere, bizlere bu süreçte gerekli kolaylıkları sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Okul idaresi başta olmak üzere tüm okul çalışanlarına ve açılışa gelerek bizleri onore eden, Aydın Turan Hocamızın eşi ve çocuklarına da teşekkür ediyoruz. Hocamıza tekrardan Allah tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com