Ana Sayfa GÜNDEM 26 Mayıs 2023 183 Görüntüleme

TÜRK EĞİTİM SEN ELAZIĞ ŞUBESİ AÇTIĞI KÜTÜPHANELERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol dahilinde açtığı kütüphanelere bir yenisini daha ekledi. Elazığ Doğukent Ortaokulunda 8. kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, açılan kütüphanenin adının 2020 yılında hayatını kaybeden Prof.Dr. Mehmet Köçer’ in adı olacağını açıkladı.

Açılış esnasında açıklamalarda bulunan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın kütüphane açılışlarının devam edeceğini bildirerek;

“Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak ilimiz genelinde okullarda kütüphane zenginleştirme ve yeniden açma şeklinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde bugün yeni bir kütüphanemizi daha açıyoruz. Bu kütüphanemiz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, açtığımız 8. Kütüphanemiz olacaktır. 1115 kitap bağışında bulunduğumuz bu kütüphanemize isim olarak değerli hocamız merhum Prof.Dr. Mehmet Köçer hocamızın ismini vermeyi uygun bulduk. Mehmet hocamız 2020 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Nasıl ki hocamız hayatını öğrenci yetiştirmeye, ilme, irfana ayırmışsa bizler de ismini yaşatacağımız bu kütüphanede nesiller boyu öğrencilere, ilme irfana hizmet edilmesini amaçlamaktayız. Değerli hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün burada bir nebze de olsa hocamızın hatırlanacağı, ailesinin gurur duyacağı, bizler için ise bir vefa göstergesi olacak bu kütüphanemizi sizlerin katılımıyla açacağız. Hocamıza tekrardan Allah tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dileyerek konuşmamı tamamlamak isterim.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com