Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Mayıs 2023 143 Görüntüleme

BAŞKAN YUNUS BAL’DAN ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısı ile bir mesaj yayıımladı. Bal mesajında,”ülküsü için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimizin manevi hatıralarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur.” dedi.

Yunus Bal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Milliyetçi-Ülkücü Hareket, yıkılmaz bir kale gibi sağlam temeller üzerine kurulmuş, geçmişinde binlerce Şehidi olan kutsal bir harekettir. Vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğünü canı pahasına savunan, fedakâr ve cefakâr şahsiyetlerin oluşturduğu mukaddes bir davadır.

Türkiye’nin güvencesi ülkücüler, hangi şart ve koşulda olursa olsun devleti ve milleti için her zaman göreve hazır olmuşlardır.
Unutmamalıdır ki ülkücüler, Türk milletinin düşmanlarına karşı meydan okuyan, şanlı Türk bayrağımızın dalgalanması, toplumun huzur ve refahı için canından vazgeçebilen kahramanlar ordusudur.

Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Çakıroğlu’na kadar ülküsü için gözünü kırpmadan toprağa düşen şehitlerimizin manevi hatıralarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri anma gününde Türk-İslam değerlerini savunurken hayatlarını kaybetmiş ülküdaşlarımızı, hayatlarının baharında vatan, bayrak ve Kur’an için toprağa düşmüş tüm aziz Şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i ve Gün Sazak Bey’i minnet ve şükranla anarken, Cenab-ı Allah’tan hepsine rahmet diliyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com