Ana Sayfa SİYASET 29 Mayıs 2023 114 Görüntüleme

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ PROF. DR. EROL KELEŞ: “HALKIMIZ, ESER VE HİZMET SİYASETİNE ONAY VERMİŞTİR”

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ PROF. DR. EROL KELEŞ: “HALKIMIZ, ESER VE HİZMET SİYASETİNE ONAY VERMİŞTİR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, halkımızın 28 Mayıs seçimlerinde ülkesinden ve ulusal çıkarlardan yana net bir tavır ortaya koyarak milli iradesini sandığa yansıttığını dile getirdi.

28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzde 52.16 oyla halkın teveccühüne yeniden mazhar olduğuna dikkat çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş şunları söyledi:
“Ülkemiz 28 Mayıs günü önemli bir eşiği daha yüz akıyla geçirmiş ve halkımız, eser ve hizmet siyasetine olan güvenini bir kez daha güçlü bir şekilde ortaya koymuştur. Milletimiz, halka hizmet noktasında önünün kesilmesi için birleşen tüm siyasi parti ve karanlık emelleri olan gizli ortaklara rağmen ülkesinden yana sağduyulu karar vermiş ve beş yıllığına daha Sayın Cumhurbaşkanımıza yeniden görev vermiştir. 28 Mayıs ülkemizin; kalkınma, bölgesinde ve dünyada etkin bir güç olma misyonunu daha da güçlendirecek bir milat olmuştur.”

28 Mayıs seçimlerinde en yüksek oranda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren Elazığ halkına teşekkür eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol keleş; “ Elazığ her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de kendine yakışanı yaparak yüzde 71 oranında destek vermiş ve yeni bir rekora imza atmıştır. Bu sonucun alınmasında fedakârca bir çalışma ortaya koyan AK Parti İl Başkanlığımıza, Merkez İlçe, gençlik ve kadın kollarımıza, ak davaya ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın misyonuna gönül vermiş isimsiz kahramanlara, Cumhur ittifakına üye tüm siyasi partilerimizin milletvekili ve teşkilat mensuplarına ve tüm Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com