Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 24 Mayıs 2023 149 Görüntüleme

ADALET VE ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANLARI ALİ ÖZCAN İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ, Bingöl, Muş Bölgelerinde seçim çalışmaları için görevlendirdiği CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteğini açıklayan Adalet Partisi ve Zafer Partisi Elazığ İl Başkanları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Pazar günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çağrısı yinelendi.

ALİ ÖZCAN: BU SEÇİM HER KESİMİ İLGİLENDİREN, ÜLKEMİZİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇEVİRECEK BİR SEÇİMDİR

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerin önemine vurgu yapan Ali Özcan, seçimlerin isimler değil sistem seçimi olduğunu ifade etti. Zafer Partisi ve Adalet Partisi’nin Millet İttifakı’nın bir parçası olduğunu da dile getiren Özcan şu ifadeleri kullandı:

‘’Elazığ’da da Türkiye’de olduğu gibi milletvekilleri seçimi yapıldı. Çok değerli bir kardeşimizi Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olarak seçtik.  Önceden Zafer Partisi ve Adalet Partisi bizim ittifakımız içerisinde değildi. Ama yine de bir biz biliyorduk ki, onların gönlünden geçen Cumhur İttifakı içerisinde değil, Millet İttifakı içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekiline destek vermek yatıyordu. Ve onu verdiler. Ben bunu biliyorum. Onun için onlara da teşekkür ederim. Milletvekilliği seçimi bitmiştir. Şimdi pazar günü çok önemli bir seçim var. Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Biz gençlerimizin, kadınlarımızın ve Türkiye’de yaşayan her kesimden, her inançtan, her partiden insanı ilgilendiren ve karanlığı aydınlığa çevirecek bir seçimle karşı karşıyayız.

BİR TARAFTA KRALLIK, DESPOTİK TEK ADAM REJİMİ;  DİĞER TARAFTA ÖZGÜRLÜĞÜ VE DEMOKRASİYİ SAVUNAN ŞEFFAF BİR YÖNETİM VAR

Ben isim üzerinde konuşmak istemiyorum. Cumhur İttifakı’nın başında kim var? Millet İttifakı’nın başında kim var? Bundan bahsetmiyorum. Ben sistemden bahsediyorum. Bir tarafta bir krallık,  despotizm ve tek adam rejimi;  öbür tarafta iş birliğini savunan, özgürlüğü ve demokrasiyi, hukuku savunan, kadın erkek eşitliğini savunan, gençlerin geleceği ile ilgili her konuda şeffaf, Türkiye’nin alımında, satımında, ihalesinde tamamen şeffaf olan bir yönetim var.

Umut kararımızdır, kararımız ise hedefimizdir. Hedefimiz Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yeniden bu memleketin refaha ve huzura kavuşturmak için Cumhurbaşkanı seçtirmektir.

ADALET PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANI CANPOLAT: BU GÜN SANAYİDE ÇALIŞAN MÜLTECİ SAYISI BİZLERDEN DAHA FAZLA

Adalet Partisi Elazığ İl Başkanı Zülküf Canpolat da 28 Mayıs’ ta gerçekleşecek seçimlerin bir kader seçimi olduğunu ifade etti. Canpolat, herkesi Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeye davet ederek sözlerine şöyle devam etti:

‘’ Bir ittifak kuruldu ATA ittifakı olarak Sinan Oğan’ı  destekledik. Ama baktık ki, bunun da onlardan hiçbir farkı yok. Yani aynı şeye çalışmışız. Şu anda ittifakımız ayrıldı. Millet İttifakı’na destek vermeye karar verdik. Çevremizde eşimiz, dostumuz, değer verdiğimiz tüm kişiler, herkes, bilsin ki bizler Millet İttifakı’na destek veriyoruz. Bu düzenin bitmesi lazım. 20 yıl oldu. Görünen köy kılavuz istemiyor. Ülkemize mülteciler doldu. Akın akın gelmeye devam ediyorlar. İnanın ki ben kendim sahada,  sanayide olduğum için biliyorum.  Sanayide bizden fazla mülteci var. Elazığ sanayisinde buna bir dur dememizin zamanı geldi.

PKK İLE SUÇLUYORLAR.AMA BİZ KİMLERİN PKK İLE İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINI BİLİYORUZ

Bizler Kemal Kılıçdaroğlu’na millet ittifakına destek vermeye karar verdik şimdi PKK ile suçluyorlar kendilerinin yaptığı ortada Şivan Perver ile Megri Diyarbakır’da kim oynadı herkes iyi biliyor ha burada davul zurnayla karşılanan hakim savcıların ayaklarına gitmesi zaten Türkiye için verenci edici bir süreçtir bu yani halkımızdan vatandaşlarımızdan tek ricamız Millet ittifakına her hep birlikte oy verip destek çıkmamızdır.’’

ZAFER PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANI OMRAK: . GELİN OYUNUNUZU KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA VERİN, EL BİRLİĞİYLE HEPSİNİ GÖNDERELİM.

Zafer partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını söyleyerek, 28 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan seçimlerin bir referandum olduğunu ifade etti. Omrak konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Zafer Partisi olarak Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın liderliğinde, Atatürk çizgisinde, Türk milliyetçilerini bir çatı altında toplamak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek, ülkemizi istila eden 13 milyon kaçak sığınmacıyı göndermek ve ülkemize sadakat değil liyakatle yönetilmesini sağlamak için; Kuva-i Milliye ruhuyla çıktığımız bu süreçte 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldık. Bizler bu sürecin bir seçim değil referandum olduğunu düşünüyoruz.

Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmez bütünlüğü, PKK, FETÖ, IŞİD terör örgütleriyle etkili bir mücadele yapılması, ülkemizi istila eden 13 milyon kaçak sığınmacı göçmenin gönüllü değil, gerekirse zorla gönderilmesi için,  ülkemizi karanlığa sürükleyenlerin, beşli çetenin, gençleri bu ülkeden kaçıranların, hırsızların, tek derdi makam olanların, çözüm sürecinde teröristlere lojman dağıtanların, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanların,  tecavüzü savunanların gönderilmesi için bu bir seçim değil bir referandumdur.  Zafer Partisi’nin olduğu yerde bölücülük olmaz, adam kayırma olmaz, terör örgütleri ile yalnız mücadele olur. Gelin oyununuzu Kemal Kılıçdaroğlu’na verin, el birliğiyle hepsini gönderelim. Yeter artık göndereceğiz diyelim. Zafer yakın, meşaleleri yakın.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com