Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 29 Mayıs 2023 170 Görüntüleme

Milletvekili Ejder Açıkkapı: “Türkiye’nin şahlanış dönemi başlamıştır”

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın net bir zafer kazandığını belirterek, verilen güçlü destekten ötürü tüm vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bir açıklama yaparak demokrasi şölenine katılan tüm Elazığlılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerden büyük bir zaferle ayrıldığını anımsatan Açıkkapı, oy veren vermeyen herkesin Cumhurbaşkanı olacak Erdoğan’ın ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

Güçlü ve büyük Türkiye idealinin gerçeğe dönüşmesi için en önemli badirelerden birinin 28 Mayıs’ta atlatıldığını kaydeden Açıkkapı sözlerini şöyle sürdürdü; “Elazığ’ımızda ve ülke genelinde 2. Tur seçimleri hamd olsun sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Demokratik halkını kullanarak sandığa giden tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. 28 Mayıs zafer günü kalbi Türkiye sevdasıyla atanların, duasını bizden eksik etmeyen gönüllerin, davası uğruna gece gündüz demeden çalışan neferlerin ve 85 milyon insanımızla aziz milletimizin günüdür. Bugün, Türkiye Yüzyılı kapılarının sonuna kadar açıldığını müjdeleyen zaferin günüdür. Türkiye Yüzyılı, net bir zaferle, büyük bir heyecan ve gönüllere sığmayan bir coşkuyla başladı. Bizler önümüzdeki dönemde milletimize ne söz verdiysek onu yapacağız, yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermeme prensibimize de bağlı kalacağız. Seçimlerde iradesini sandıklara yansıtan barış, huzur, güvenin, milli ruh ve milli duruşun adresi Elazığ’a, içinde yaşayan aziz hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu duygularla 2. Tur seçimlerinde ilk günden itibaren sahada Cumhurbaşkanımıza omuz vererek AK Davamıza katkı sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza, Belde ve Belediye Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Başkanlarımıza, Cumhur İttifakımızın paydaşlarına, sandık ve bina sorumlularımıza, gönüllü müşahitlerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com