Ana Sayfa GÜNDEM 30 Mayıs 2023 187 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA YETKİLİ SENDİKA ARTIK TÜRK BÜRO SEN

Büro hizmet kolunda Elazığ’da yetkili sendika el değiştirdi. Uzun yıllar sonra yetki Türk Büro Sen’e devredildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur;

“Hak mücadelesinin temeline insanı, kuruluş ilkelerine “İnsan mukaddes, emek kutsal” anlayışını alan, “Bizim ilkemiz, Önce Ülkemiz” felsefesini kendine düstur edinen, alın teri ve emeğin kıymetini her şeyin üstünde tutan, hiçbir baskıya boyun eğmeyen sendikamız Mayıs Ayı Toplantı Tutanaklarında Elazığ İlimizde Büro Kolunda En Çok Üyesi olan Sendika olmuştur. Elazığ Genel Yetki Yolunda Meşaleyi Yakmıştır.
Temmuz Ayında Olağanüstü Kongre İle Geldiğimiz ve bu kısa zamanda mücadelemizde emeği geçen başta Genel Başkanımız ve Genel başkan yardımcılarımız olmak üzere Şube Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımıza ve Yönetimine İlçe ve İşyeri Temsilcilerimize ve Haklı Mücadelemize Omuz veren Üyelerimize Teşekkür Ediyorum. Biz Bu şanlı mücadelede TÜRKİYE KAMU-SEN Bayrağını daha ileriye taşıyacağımıza, Hak mücadelemizi sadece mensuplarımız için değil, tüm kamu çalışanları için yapacağımıza SÖZ veriyoruz.

Ne Mutlu Türk Büro-Sen’liyim diyene…

Ne Mutlu Türkiye Kamu-Sen’liyim diyene…” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com