Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 31 Mayıs 2023 132 Görüntüleme

AK PARTİ İL BAŞKANI YILDIRIM:“HEM BİRİNCİ TURDA HEM DE İKİNCİ TURDA OYUMUZU ARTIRARAK YOLUMUZA DEVAM ETTİK”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,28 Mayıs’ta gerçekleşen 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında bir değerlendirme toplantısı yaptı. İl Başkanı Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verenlere teşekkür etti.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Pazar günü gerçekleşen 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların 52,16’sını alan ve Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a destek verenlere teşekkür etti.

YILDIRIM: “HEM BİRİNCİ TURDA HEM DE İKİNCİ TURDA OYUMUZU ARTIRARAK YOLUMUZA DEVAM ETTİK”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, Elazığlılara da teşekkür etti. Yıldırım, “Çok ciddi anlamda hem birinci turda hem de ikinci turda oyumuzu artırarak yolumuza devam ettik. Birinci turda 242 bin Cumhurbaşkanı oyları olarak söylüyorum oy olarak 67.18’lik bir oranla Türkiye 13’üncüsü olduk. Yine 2. Turda 245 bine yakın belki biraz daha üstü de var daha yurt dışı oyları da kesinleşmediği için kesin konuşamıyorum 70.28 ile Türkiye 14’üncüsü olduk. Bu az bir şey değil. Gönül istiyordu ki ilk 5’in arasında olabilelim ama burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum bizdeki katılım oranın düşüklüğüne oransal anlamda baktığımızda biz aslında çok ciddi bir oy ve oy potansiyeline sahibiz. Elazığ’da yaşayan bize oy vermişlere öncelikle teşekkür ediyorum oy vermemişlere de teşekkür ediyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE’NİN ÖNDERLİĞİNİ YAPTIĞI İÇİN KAYBETMESİNİ İSTEDİLER 

Gerçekleştirilen seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gitmesi üzerine propoganda yapıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,

”Sayın Amerika Cumhurbaşkanı Joe Biden ‘muhalefeti destekleyeceğiz Erdoğan’ın kaybetmesi için muhalefete destek çıkacağız’ sözlerini kullanmıştı ama Cumhurbaşkanı kazanınca ilk tebrik eden kişilerden birisi oldu. Bunun yanı sıra dışarıdaki ülkeler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesini istedi. Neden demokratik bir seçimde müdahale etmek gereği duydu? Bunu hiç kendimize sorduk mu ?Sorduysak cevabını biliyor musunuz? Biz biliyoruz. Bağımsız bir ülke, bağımsız bir Türkiye’nin önderliğini yaptığı için ve bu toprakların insanı olduğu için bazı kişiler hazmedemedi” dedi.

Sözlerinin devamında muhalefeti de eleştiren Yıldırım,”Ya adam gibi muhalefet edeceksiniz ya da siyasetin çöplüğünde yerinizi bulacaksınız. Parmak sallayarak, birilerini tehdit ederek, yalan kampanyası yürüterek iktidar olamazsınız” cümlelerini kullandı .

 

YEREL SEÇİMLERDE DAHA DA GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlere dair de bir açıklama yapan Yıldırım, ”Her zamankinden daha çok çalışmalıyız önümüzde 2024 yerel seçimler var bir işin bitmeden diğer işe başlama tarafındayız Bizim yolumuz çok uzun 2024’te yerel seçimlerde daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz .” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com