Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 6 Haziran 2023 234 Görüntüleme

MASSAD KURUCU BAŞKANI F.AHMET GEL’DEN MİLLETVEKİLİ KELEŞ’E DESTEK: GAKKOŞÇA BİR SÖYLEMDİR, TAKDİR EDİYORUM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine açıklaması sonrası Bakanlık bekleyen Elazığ kamuoyu büyük hayal kırıklığına uğramış, kamuoyu ve yerel basın bu konuda tepki göstermişti.

Konuyla ilgili olarak 14 Mayıs Genel seçimler sonrası Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in “Burada güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı olarak 5-0 meclise gideceğiz. Ve ben söz veriyorum Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağım; başım dik alnım açık olarak, buraya bakanlığı isteyeceğim. Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım, yumrukla da kalmam masayı ikiye de bölerim.” şeklindeki açıklamaları gündeme tekrar gelmişti.

MASSAD ( Maden, Alacakaya, Sivrice, Arıcak  Stratejik Araştırma Derneği) Kurucu Başkanı ve Ekonomist Fethi Ahmet Gel 14 Mayıs Genel seçimler sonrası Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in seçimler öncesinde  söylediği cümleleri savunarak ” Bu Gakkoşça bir söylemdir” dedi.

MASSAD kurucu başkanı Fethi Ahmet Gel yaptığı bir açıklama ile Prof. Dr. Erol Keleş’in söylemini takdir ettiğini dile getirerek şunları söyledi:

”Milletvekilimiz Prof.Dr.Erol Keles Üzerine….
Cesaretli ses Erol Keleş’ten geldiyse,
Yüreğini ve samimiyetini ortaya koymuşsa,
Talebini açık açık dillendirmişse ,
Elazığ’ın geleceği için siyasetin yeni ağa beyi olarak önüne bir hedef koymuşsa, takdir etmek de bize düşer…Erol hocanın her zaman yanındayız.
Son zamanlarda gündemde olan Erol Keles Hocamın MASSADIN Keydanlı parkında düzenlemiş olduğu mitingde söylemiş olduğu ”Bakanlık için gerekirse masaya da yumruğumu koyarım, Masayı da ikiye bölerim” söylemi Gakkosca bir söylemdir…Ve takdir ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com