Ana Sayfa GÜNDEM 7 Haziran 2023 192 Görüntüleme

ELAZIĞ STK PLATFORMU AYLIK İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Elazığ STK Platformu aylık istişare toplantısı düzenlendi. Birçok STK’nın katılım sağladığı toplantıda eğitim, deprem sonrası binaların hasar tespitlerinde oluşan karmaşalar, şehir genelinde yaşanan trafik karmaşası ve birçok konuya değinildi.

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli, düzenlenen istişare toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Öztekkeli yaptığı açıklamada:

“Kıymetli başkanlarım ve değerli katlımcılar hepiniz hoş geldiniz! Bugün burada Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu için bir araya gelmiş bulunuyoruz.Elazığ için Sivil Toplum Kuruluşları’nın birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.Bu sebeple sizlerden fikir önerilerinizi ve proje beklentilerinizi öğrenmek istiyorum.

Sivil toplum derneği geçidimizin en değerlilerinden biridir. Farklı alanlarda faaliyet gösteren dernekler, vakıflar, meslek odaları ve diğer kuruluşların sağladığı faydaları karşılama, tüketici çözüm üretme ve şehrin refahına yönelik teknik bir yaklaşım ile projelerimizi yürütüyoruz. Ancak bu çalışmaları yürütmek için etkili ve kalıcı olmak için birlikte hareket edilmesi gerekiyor.

Elazığ’ın yenilikleri için STK platformunun kullandığı bir araya getirme yöntemleri ortak amaçların birleşmesi için büyük bir önem arzetmektedir.

Birlikte hareket etmek, güçlü olmak demektir. Birlikte hareket ederek daha etkili bir şekilde toplumumuzun sesini duyurabilir,karşılaştığımız sorunlara ortak çözümler üretebiliriz. Ayrıca, birlikte deneyimlerimizi paylaşıp  güç birliği yaparak daha büyük projelere imza atabiliriz.

Sizler Elazığ’ın çeşitli bölgelerinin çeşitli yönetimlerini yürüten başarılı kişilerindensiniz. Sivil toplum hizmetinin gücü:harcama bilgisi,bilgi edinme ve deneyimlerinden gelir. STK platformu’nun Elazığ şehrinin geleceği için yapacağımız işbirliklerine ve projelerine büyük bir etkisi olacaktır. Toplumun tüm kesimlerini kapsayan projeler, toplumsal farkındalığın artmasını sağlayacak, insanlarımızın yaşam standartlarını yükseltecektir. Bu nedenle, her birinizin fikri ve katkısı  çok değerlidir.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com