Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Haziran 2023 261 Görüntüleme

Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu Gönüllü Halk Konseri 3. Konserini Düzenledi

Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu Gönüllü Halk Konseri 3. konseri ile izleyici karşısına çıktı. Müzikal tiyatro izleyiciden tam not aldı.

Elâzığ Belediyesi Kürsübaşı Gönüllü Halk Konserlerini düzenlemeye devam ediyor. Elazığ Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne Bağlı Halk Korosu 3. Konserini Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ’ın daha iyi bir şehir olması için çalıştığını söyleyen Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Konserde diğerlerinden farklı olarak Müzikal Tiyatro sahnelendi.

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Koro Şefi Tuna Bozkurt yazıp Yönettiği Bir Harput Akşamı Adlı Müzikal tiyatro izleyiciden büyük beğeni topladı. Kürsübaşı gönüllü Halk Konseri ’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com