Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Haziran 2023 147 Görüntüleme

AKIN’DAN EROL’A CEVAP: BİR KONUDA İŞ BİRLİĞİ YAPILIP YAPILMAYACAĞINA GENEL MERKEZLER KARAR VERİR

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ‘Dün TBMM Başkanlık seçiminde DEVA, Gelecek ve Saadet Partilerinin kendi listelerinden aday göstermesine karşılık yayımladığı mesaja cevaben bir açıklamada bulundu.

Akın,Erol’un açıklamasının kişisel bir kanaat olduğunu ifade ederek :”herkesin bir suçlu aradığı bir ortamda Ak Parti hükümeti yerine, yol arkadaşlarını hedef göstermesi kitleleri yanlış yönlendirmekten başka işe yaramayacaktır.” dedi. Akın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Hangi parti olursa olsun “Parti Sözcülerinin dışında yapılan açıklamalara kişisel bir kanaat olarak bakmak gerekir. Bu açıklamalar Partilerin kendi görüşünü yansıtmaz, işbirliklerini etkilemez. Bir konuda işbirliği yapılıp, yapılmayacağına Genel Merkezler karar verir.

Herhangi bir siyasetçinin, herkesin bir suçlu aradığı bir ortamda Ak Parti hükümeti yerine, yol arkadaşlarını hedef göstermesi kitleleri yanlış yönlendirmekten başka işe yaramayacaktır. Bu açıdan dikkatli olmak gerekir. -Ülkemizin selameti birlikteliktedir, bu birliği bozacak her sözden her hareketten kaçınılmalıdır”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com