Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Haziran 2023 467 Görüntüleme

SÜRSÜRÜ MEZARLIĞININ HALİNİ GÖREN VATANDAŞLAR TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILMASINI İSTİYOR

Elazığ Sürsürü Mahallesi’ndeki mezarlığının bakımsız  hali vefat eden yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Elazığ Sürsürü Mahallesi’ndeki mezarlığın bakımsız hali vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Şehrin merkezi noktalarından birinde bulunan mezarlık yakınlarının mezarını ziyaret etmek isteyen vatandaşların sıkça uğradığı yerlerden birisi

Ancak mezarlıkta yağan yağışlar sonrası çıkan otlar nedeni ile mezarlar neredeyse görünmeyecek hale gelmiş. Vatandaşlar mezarlığın bakımsız bırakıldığını, kurban bayramında mezarlıklara yoğun ziyaretçi akını olacağını ifade ederek yetkililerin bir an önce mezarlıklara gerekli bakım hizmetlerinin verilmesi için çalışmalara başlamasını istediklerini söylediler.

Kuruyan otların yangına da sebebiyet verebileceğini dile getiren vatandaşlar, temizlik ve bakım çalışmasıonın bir an önce yapılmasını istediklerini dile getirerek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlulları’ndan destek istediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com