Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Haziran 2023 81 Görüntüleme

Elazığ’da Bir Müsabaka Daha Sona Erdi.

Elazığ’da Bir Müsabaka Daha Sona Erdi.

Anadolu Yıldızlar Ligi müsabaka takvimine göre Şehrimiz ev sahipliğinde 9 ilden katılan takımlarla gerçekleştirilen Analig Yüzme Grup Müsabakaları Ağrı, Kars, Iğdır, Bingöl, Tunceli, Van, Muş, Bitlis ve Elazığ illerinden 9 Kız 9 Erkek takım toplamda 140 sporcunun yer aldığı organizasyon Harput’ta başlayan Saygı Yürüyüşü ve akabinde Kapalı Olimpik Yüzme Havuzun da devam eden müsabakalarla gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Tabi, geçtiğimiz sezon Elazığ’ı Şampiyona Şehri olarak nitelendirdik. Bunu söylerken hakikaten Elazığ da 6 Türkiye şampiyonluğu, 4 Türkiye finali ve 12 Grup Şampiyonasıyla Yirminin üzerinde müsabakayı gerçekleştirmiştik. Bu sezonda malumunuz Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremden dolayı depremzede illerimiz ligden çekildi, takımlar katılmadı vefat eden sporcularımız antrenörlerimiz oldu, bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Şehrimiz için güzel bir organizasyon oldu, Harput’ta başlayan saygı yürüyüşü ile başlayan müsabakalar, son kulaçların atılmasıyla da sona erdi ve illerimizi memleketlerine uğurladık. Ben bu bağlamda organizasyonda gayret gösteren çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, müsabakalar da dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com