Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Haziran 2023 2763 Görüntüleme

MOLLAKENDİ BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’DAN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLÜMSETEN KAMPANYA

MOLLAKENDİ BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’DAN ÖRNEK KAMPANYA

Elazığ’ın gözde Beldelerinden Mollakendi’nin sevilen Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, çocukların yüzünü güldüren bir projeyle örnek belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini bir kez daha gösterdi.

Elazığ’ın en başarılı belde başkanlarından olan Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan yaklaşan kurban bayramı öncesinde çocukların yüzünü güldürmek, dar gelirli ailelerin çocuklarına bayramlık eksikliğini hissettirmemek adına bir proje başlattı. 2 bin 500 çocuk için başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayram hediyesi olarak 750 TL’lik hediye çeki dağıtan Doğan çocukların yüzünü güldürdü.

Hediye çeklerini alan çocukların yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE…

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, yapılan iyilik hareketine öncülük etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

‘’ Belediyecilik sadece yol yapmak, kaldırım yenilemek, temizlik yapmak değildir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, devletin şefkat elini belediyeler eliyle vatandaşlara uzatmak da bir belediye başkanının görevidir. Bu anlayışla göreve geldiğimiz ilk günden beri beldemize gerekli hizmetleri hakkını vererek yapmanın yanı sıra başta beldemiz olmak üzere elimizin ulaştığı herkese yardımcı olabilmek gayesindeyiz. Kurban bayramı yaklaşıyor. Bayram kutlamalarının en güzeli çocukları sevindirebilmek, onların mutluluğunu hissetmektir Bu bağlamda bizler de Mollakendi Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza sevgi elini uzatmak ve onların yüzünü güldürmek istedik.

 

BİZE EN BÜYÜK ÖDÜL ÇOCUKLARIMIZIN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUK OLDU

Başlattığımız kampanya ile bin 500 çocuğumuza 750 TL’lik hediye çeki vererek bayramlık sevincini yaşamalarını istedik. Kampanyamıza ilgi çok memnuniyet verici. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı hissetmek, onların mutluluklarını görmek bize en büyük ödül oldu. Geçtiğimiz hafta karnelerini de alan çocuklarımıza hem karne hediyesi, hem de bayram hediyesi vermiş olduk. Yardım kampanyamız kapsamında sadece beldemizdeki çocuklarımız değil, sosyal yardımlaşma vakfıyla da iletişime geçerek orada kayıtlı olan yaklaşık 40 çocuğumuza yüzlerini güldürebilmek için erişme imkanı bulduk. Mollakendi Belediyesi olarak bundan sonraki sürelerde de elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olacağız. ‘’

ÇOCUKLARDAN M.ENİS AMCALARINA TEŞEKKÜR

Aldıkları bayramlıklar ve hediyelerle  mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar da Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan Amcalarına teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com