Ana Sayfa GÜNDEM 27 Haziran 2023 139 Görüntüleme

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞERAFETTİN YILDIRIM KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şu ifadelere yer verdi; “Dayanışmanın, yardımlaşmanın, güzelliklerin ve iyiliklerin artacağı bir bayramı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı müstesna günlerdir. Özellikle paylaşmaya ve dayanışmaya daha fazla ihtiyaç duyulan bu günlerde, bayramımızın birliktelik ruhuna büyük katkılar sunacağına inanıyorum. Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini özellikle istirham ediyorum.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremler nedeniyle sevincini biraz buruk yaşayacağımız bu Kurban Bayramı’nın milletimizin daha çok dayanışmasına ve yardımlaşmasına vesile olmasını niyaz ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu duygularla, değerli Elazığlı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, her günümüzün sağlık, umut, huzur ve mutluluk dolu geçmesini diliyorum.“

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com