Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 27 Haziran 2023 632 Görüntüleme

ALTUNBAY: BAYRAM ÖNCESİ KADAYIFÇI MURAT USTA OLARAK ÜRÜNLERİMİZE ZAM YAPMADIK

Kurban Bayramı öncesi tatlı fiyatlarının fahiş oranda zamlanması vatandaşları ya az miktarda tatlı almaya, ya da evde tatlı yapma alternatifine yönlendirdi.

KADAYIFÇI MURAT USTA’NIN İŞLETMECİSİ UMUT ALTUNBAY: ÖNCELERİ TEPSİ İLE TATLI ALAN VATANSAŞ ŞİMDİ BİR KİLO ALABİLİYOR

Elazığ’ın en büyük tatlı üreticisi Kadayıfçı Murat Usta’nın işletmecisi Umut Altunbay, kurban bayramı öncesinde tatlı siparişlerinin önceki yıllara göre büyük oranda azaldığını söyledi. Altunbay:

”Bildiğiniz gibi bayram arefesi  öncesinde vatandaşlarımız evlerine tepsi tepsi tatlı alırken, şimdi evlerine sadece ailenin yiyebileceği boyutta kilogramlara düştüç Gönlümüz ister ki  her vatandaşımızın evine, damak tadına hitap eden tatlılar,evlerine ve sofralarına girsin.”

BAYRAM ÖNCESİ KADAYIFÇI MURAT USTA OLARAK ÜRÜNLERİMİZE ZAM YAPMADIK

Bildiğiniz gibi şu anda piyasada aşırı bir şekilde hareketlilik. Var gün geçmeden yeni bir zamla uyanıyoruz. Una, şekere, diğer ham maddelere zam gelirken bir de şu anda fiyatları sabit tutmamıza rağmen, bayramdan sonra istemesek de fiyatlara zam gelecek Gönül ister ki bu zamlar yerinde kalsın. Devletimiz vatandaşlara, yani en önemlisi esnaflara en iyi teşvikleri sunsun. Devletimizin yanındayız ve her vatandaşımızın gönlüne damat zevkine sofrasına o tatlıların girmesini bir esnaf olarak istiyoruz.

BİZİM İÇİN, VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN KALİTE, KAZANÇTAN DAHA ÖNEMLİDİR

Vatandaşlarımızın alım gücünün düştüğü şu günlerde, Kadayıfçı Murat Usta olarak fiyatlara zam yapmama kararı aldık. Ne yazık ki merdivenaltı dediğimiz bir çok işletme, ürünlerin maliyetini azaltmak için bir çok zararlı yollara başvuruyorlar. Kadayıfçı Murat Usta olarak, kaliteden ödün vermeden, vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak üretim yapmak önceliğimiz olmuştur. O nedenle bu bayramda fiyat artışlarını ürünlerimize yansıtmama kararı aldık.

Başta sevgiliElazığ Halkı olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyor, ağzımızın tadı bozulmasın diyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com