Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Haziran 2023 198 Görüntüleme

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver: “Bayramlar milletimizin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir…”

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yayınladığı mesajda halkımızın Kurban Bayramını kutlayarak, “Dini ve milli bayramlarımız bizi biz yapan, bizi kökümüze tarih ve maneviyatın kılcal damarlarından geçerek bağlayan, bununla da kalmayıp muazzez kucaklaşmalara vesile olarak, tahkim eden müstesna dönemlerdir” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver yayınladığı mesajında, “Bayramlar tıpkı bayrak gibi bağımsızlığın simgesi, birlik ve beraberliğin manevi güvencesidir. Bağımlı, tutsak, yenik ve sömürgeleşmiş toplum veya milletlerin ne kutlayacakları bir bayramı ne de ulaşacakları bir istikballeri vardır.

Ne üzücüdür ki, Türk ve İslam coğrafyaları bugün istikrarsızlık içinde bocalamaktadır. Yüz milyonlarca masum soydaşımız ve din kardeşimiz emperyalist operasyonlarla boğuşmaktadır. Kimi zaman diplomatik zorbalıklar, kimi zaman siyasi zorlamalar, kimi zaman ekonomik ablukalar, kimi zaman da tarihsel husumetler vasıtasıyla devasa bir medeniyet birikiminden, dev bir kültür ve inanç müktesebatından intikam için kuyruğa girenlerin hüviyeti bellidir.

Bu bakımdan bayramlarımız Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir.

Türk milleti asırlardır irili ufaklı pek çok dış tazyik ve baskılarla oyalanmış, hırpalanmış, bazen de hücuma uğramıştır. Büyük milletlerin tarihsel yolculuğunda bu tip dönemler her zaman vardır ve bundan sonra da kaçınılmaz bir şekilde olacaktır.

Ancak, Aziz milletimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında “Türkiye Yüzyılı” hedefini ortaya koyarak kararlılığını iç ve dış tüm mihraklara göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Allah’a manen yaklaşmanın ve yakınlaşmanın muazzam bir fırsatı olan kurban ibadetimizin kabulünü içtenlikle diliyorum.

Türk ve İslam aleminde bir sancak gibi yükselen Aziz Milletimizin ve bütün kardeşlerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com