Ana Sayfa GÜNDEM 30 Haziran 2023 680 Görüntüleme

ELAZIĞLI GENÇ SANATÇI FİKRİ CAN KARADABAN’IN YENİ ŞARKISI YAYINLANDI

18 yaşında müzikle adından bahsettiren Elazığlı genç sanatçı Fikri Can Karadaban’ın “Gel Canım” adlı şarkısı dinleyicileri ile buluştu.

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan ve daha öncede gençlere hitap edecek tarzlarla sosyal platformlarda yer alan Karadaban’ın son çıkan şarkısı YouTube ve tüm dijital platformlarda yayında.

4 yılı aşkın bir süredir hem beste yazıp hemde seslendirdiğini belirten Karadaban, özellikle Elazığlı hemşehrilerinin desteğini beklediğini belirtti.

Harputtimes Habere özel açıklamalarda bulunan Genç Sanatçı Fikri Can Karadaban;

“Gel Canım adlı tekli şarkım Youtube ve tüm Dijital platformlarda yayında. Yaklaşık 4 yılı aşkın süredir müzik besteleyip yazıyorum. 18 yaşındayım, Elazığlıyım.

“Ahmet Alan” tarafından kurulan Wavex Production adlı Müzik Prodüksiyon stüdyosunda çalışmalarımızı tamamlayıp gerekli mecralara sunuyoruz. Gayet güzel tepkiler almak bizleri mutlu ediyor. Son yayınlanan single şarkımı Elazığ halkının dinlemesini tavsiye ediyorum ve bu yönde halkımın desteklerini bekliyorum.

Bizler müzikle uğraşarak, milyonları aşkın kitlelere ulaşarak,  doğup büyüdüğümüz şehrin tanıtımına katkıda bulunuyoruz. Bu yüzdende en çok kendi halkımızın desteklerini bekliyoruz. 

Şarkımız özellikle genç kesime hitap edebilecek bir tarzda. Eminim gençler dinlerken keyif alacaktır. Tüm destekçilerime ve dinleyicilerime şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com