Ana Sayfa GÜNDEM 2 Temmuz 2023 443 Görüntüleme

BAŞKAN BANKUR: “ ‪TÜRKİYE SEVDAMIZ, EKMEK İÇİN KAVGAMIZ!”

Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, göreve geldiği 1 yıllık süreci değerlendirerek daha büyük başarılara imza atacağını belirtti.

Yaptığı basın açıklamasında; “Göreve başladığımızda tek başına Şube olarak kalamayacak bağlı illerle şube olarak kalabilme durumuna gelmiş olan şubemizi 100/300 arttırarak Büro Kolunda ilimizde Sendikamızı zirveye taşıdık.” ifadelerine yer veren Başkan Bankur;

“2 Temmuz 2022 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile seçilerek göreve başladık. Üstlendiğimiz görevin her daim bilincinde olduk, alın teri ve emeğin kıymetini her şeyin üstünde tutan, hiçbir baskıya boyun eğmeyen bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Göreve başladığımızda tek başına Şube olarak kalamayacak bağlı illerle şube olarak kalabilme durumuna gelmiş olan şubemizi 100/300 arttırarak Büro Kolunda ilimizde Sendikamızı zirveye taşıdık. Aldığımız devlet terbiyesiyle, baskı yapmadan, kimsenin hakkına girmeden, kimseye yalan vaadlerde bulunmadan, Kurum Amirlerinin baskısıyla değil gönüllere girerek Kanunlar çerçevesinde ahlaklı bir anlayışla bugünlere geldik. Bu gurur verici tablonun baş mimarları iş yeri Temsilcilerimize, İlçe Temsilcilerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize her daim sorunlarımızla ilgilenen Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Başkanımız Sn. Türkeş Güney Beyefendiye Teşekkür Ediyorum. Bizi Genelmerkezimize Mahcup Etmeyen Elazığ’da Türkiye Kamu Sen Çatısı altında rüşdümüzü ispat etmemize sebep olan Surda Gedik açtıran Üyelerimize Saygılarımı Sunuyorum.
Bu Daha bir Bismillah Sıra Genel Yetkide
Yarına daha Büyük Bir Azimle Hazırız
Yarın Elbet Bizim Elbet Bizimdir
Gün Doğmuş Gün Batmış Ebed Bizimdir. ….
Ne Mutlu Türk Büro-Senliyim Diyene.
Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com