Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 4 Temmuz 2023 283 Görüntüleme

Aksaray Mahallesi-Güney Çevre Yolu Bağlantısında Çalışmalar Tamamlandı

Elazığ Belediyesi, şehir içi trafiğinin daha rahat bir duruma gelmesi için bir yandan mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da alternatif güzergâhlar oluşturmaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir genelinde konforlu ulaşımı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, Aksaray ve Kızılay Mahallelerini Güney Çevre Yolu’na bağlayacak 4 şeritli yolda çalışmalar tamamlandı.

Daha önce asfalt serim çalışmalarının gerçekleştirildiği bin 200 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş ve çift geliş toplam 4 şerit olan yeni imar yolu vatandaşların hizmetine sunuldu.

Daha önce hizmete sunulan 3 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunun ardından kalan kısımdaki çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin ulaşım kalitesi de artırıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com