Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER, SPOR, Uncategorized 6 Temmuz 2023 1788 Görüntüleme

SERDAR AZMOUN ÇİĞDEM GÜNAL’A KONUŞTU: ”ALİ KOÇ’LA ARKADAŞLIK İLİŞKİM VAR. FENERBAHÇE’DE OLMAK İSTERİM.”

 

Spor basınında adından sıkça söz ettiren Bayer Leverkusen’in İranlı golcüsü Serdar Azmoun, Çiğdem Günal’a birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Türkmen olduğu için iyi derecede Türkçe bildiğini belirten İranlı golcü Türk dizi ve filmlerini severek izlediğini söyledi. Bayer Leverkusen’de iyi bir sezon geçirdiklerini, teknik direktörlerinin bir hoca gibi değil, bir baba gibi davrandığını ve bu durumun takımın genel performansına olumlu yansıdığını söyleyen Serdar Azmoun, bu sezon Türkiye’den transfer teklifi aldığını söyledi.

Yaptığı açıklama ile Çiğdem Günal’ı şaşırtan oyuncu “Büyük bir takımdı. Ama ismini vermek istemiyorum. Türk kültürünü çok seviyorum. Türkiye Süper Ligi’nde oynamayı isterdim. Ama ortada bir teklif olsa da bu transfer gerçekleşmedi. İmzalar atılmadan futbolda transfer gerçekleşmez” dedi.

ALİ KOÇ’LA ARKADAŞLIK İLİŞKİM VAR. FENERBAHÇE’DE OLMAK İSTERİM.

“Ali Koç’la arkadaşlık ilişkim var. Arkadaşlık ile profesyonellik farklı şeylerdir. Ben Türk kültürünü çok seviyorum. Sadece Fenerbahçe’de değil Türkiye’de olmak çok güzel olurdu. Herkes bunu ister.”

“Fenerbahçe’yi seviyorum. Real Madrid’i de seviyorum ama bu sevgi başka anlamda bir sevgi. Real Madrid’i sevmem başka bir İspanyol takımında oynamayacağım anlamına gelmez. Kariyerim için en iyi olanı yapmak zorundayım. En iyi motivasyona sahip olacağım bir yerde olmam gerek. Fenerbahçe’de, Galatasaray’da, Beşiktaş’ta oynamayı her futbolcu ister. Ben Fenerbahçe’yi çocukluğumdan beri çok severim ama artık profesyonelim. Dolayısıyla benim için önemli olan en kariyerim için doğru olanı yapmak.”

ARDA GÜLER FUTBOLU MÜTHİŞ BİR OYUNCU

“Arda Güler çok iyi bir oyuncu. Futbolu müthiş. Türkiye’de çok büyük bir destek görüyor. Umarım kendisi için çok güzel şeyler olur. Umarım onu Barcelona veya Real Madrid’de görürüz çünkü o bunu yapabilir. Bunu yapabilecek gücü var. Şu an Türkiye’nin en yetenekli oyuncusu. Bence doğru yolda. Umarım büyük takımlarda oynar ve bu seviyede kalır.”

SUUDİ ARABİSTAN LİGİ’NE GİDEBİLİRİM.

“Futbolda her şey mümkün. Son sözlerim bu. Biz profesyonel oyuncularız. Önce şartları görmek isteriz. Eğer kariyerimiz için iyi olacaksa her şeyi yapabiliriz. Bu Suudi Arabistan Ligi’ne gitmek de olabilir. Şu an Bayer Leverkusen ile kontratım var. Ama son ana kadar her şey mümkün.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com