Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER 10 Temmuz 2023 522 Görüntüleme

RÜSTEMPAŞA MAHALLESİ TOKİ SAKİNLERİ SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR

Elazığ Rüstempaşa TOKİ sakinleri binalarına dadanan hırsızlardan şikayetçiler.

24 Ocak Depremlerinde evleri yıkılan ve Rüstempaşa’da yapılan TOKİ evlerine yerleşen sakinler , apartmanlarına dadanan hırsızlardan dolayı büyük sıkıntı yaşıyorlar. TOKİ yönetiminin ilgisizliğinden şikayetçi olan sakinler yetkililerden bir an önce çözüm isteğinde bulunuyorlar.

Elazığ Rüstempaşa Mahallesi’nde 2. etap TOKİ F blok 1. kata gündüz saatlerinde giren hırsızlar ana su vanasını çaldılar. Çalınan vananın kontrol edilememesi sonrasında binanın 1. katı sular altında kaldı. Olayı emlak yönetimine bildiren ev sahipleri, yönetimin ilgisizliğinden şikayetçi oldular.  Apartman sakinlerinin suları  kendi imkanlarıyla süpürmesiyle su baskınının önüne geçildiğini bildiren TOKİ sakinleri sorunlarının çözümü için ilgili mercilerden yardım bekleriklerini dile getirerek şunları söylediler:

Apartmanımıza hırsızlar ve tinerciler giriyor. Bu sadece mal değil, can güvenliğimiz için de riskli bir durum olmaya başladı. Evlerimizde tedirgin olarak yaşıyoruz. Emlak yönetimini aradık. Bize ‘ne yapabiliriz’ gibi çözümden uzak bir cevap verdiler. Biz aidatlarımızı düzenli ödüyoruz. Şehrin göbeğinde yaşıyoruz. Buna rağmen hırsızlık vakalarından muzdaribiz. Emlak yönetimindeki arkadaşların kendileri de binada ikamet ediyorlar. Ancak çözüm üretmekten uzaklar. Biz yetkililere sesleniyoruz. Yaşadığımız yerde büyük bir güvenlik sorunu var. Su vanalarımıza kadar çaldılar. Apartmanımızı su bastı. Kendi imkanlarımızla çözmeye çalıştık. Kimsenin ilgilendiği yok. Burada sadece malımız değil canımız da tehlikede. Bu sorunlarımıza özüm bulunmasını istiyoruz”

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com