Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Temmuz 2023 231 Görüntüleme

Yetimler Vakfı Elazığ`da 50 yetim aileye nakdi yardımda bulundu

Yetimler Vakfı Elazığ`da 50 yetim aileye nakdi yardımda bulundu
Yetimler Vakfı Elazığ Şubesi kendi bünyesinde kayıtlı bulunan 50 yetim aileye 500 TL`lik nakdi yardımda bulundu.
Yetimler Vakfı Türkiye genelinde belirlediği yetim ailelere sahip çıkma adına yardımlarına devam ediyor. Kurban Bayramında yetim ailelere kurbanlık et yardımında bulunan Yetimler Vakfı Elazığ Şubesi yardımlarına aralık vermeden devam ediyor. Hayırseverlerin Yetimler Vakfı Elazığ Şubesine bağışladığı 500 TL`lik zarfları, 50 yetim aileye ulaştırdı.
Konu hakkında açıklama yapan Yetimler Vakfı Elazığ Şube Başkanı Mikail Bahçeci,
“Allah Resulü Aleyhiselatu Veselam bir Hadis-i Şerif`te şöyle buyuruyor; ‘Kim 3 yetimi yetiştirir ve onların nafakasını temin ederse ömür boyu geceleri namaz kılmış, gündüzleri oruç tutmuş, sabahtan akşama kadar yalın kılıç Allah yolunda cihat etmiş gibi sevap kazanır. Ben ve o kıyamet gününde şu iki parmak gibi olacağız’ diyerek işaret parmağı ile orta parmağını bu şekilde birleştirmiştir. Peygamber Efendimizin ifadesi ile toplumda yetimlerimiz var. Toplumun bu yetimlere sahip çıkması ve onları görüp gözetmesi her türlü şekilde onlara yardımcı olması icab eder. Bizler Elazığ Yetimler Vakfı olarak Allah`a hamd olsun hayırsever kardeşlerimizin yardımı ile 50 yetim ailemize 500 TL`lik yardımlarımızı ulaştırdık. Onları sevindirdik.” dedi.
Başkan Bahçeci yaptıkları yardımdan dolayı hayırseverlere teşekkür etti ve yardımların devamı için tüm hayırseverlerin bu hayır yarışında bulunması için çağrıda bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com