Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 14 Temmuz 2023 497 Görüntüleme

TUNAHAN ÇETİNKAYA’NIN İSMİ EVREN KILIÇ’IN GİRİŞİMİYLE SPOR KULÜBÜNDE YAŞATILACAK

Elazığ’ın  değerli KBB Doktoru Tufan Çetinkaya’nın elim bir düşme sonucu hayatını kaybeden oğlu  Tunahan Çetinkaya’nın  adı  Spor Kulübüne verildi .

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness İl Temsilcisi Evren Kılıç  yaptığı açıklamada, merhum Tunahan Çetinkaya’nın akademik ve sportif anlamda önemli bir değer olduğunu, ve adının yaşatılması için böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

Evren Kılıç açıklamasının devamında şunları söyledi:

”Tunahan Kardeşimiz bizim için çok önemli ve değerli bir isim. İlimizde bir spor kulübümüz yoktu. Fitness ve bilek güreşi gurubundaki arkadaşlarımızla istişare ederek bu kararı aldık. Tunahan, hep kalbimizde idi. Akademik kariyeri üst derece olan bir kardeşimdi . Sportif anlamda da çok iyiydi. hep bizimle ve bizimle olmaya devam edecek

Tunahan Çetinkaya Spor Kulübü ilimize hayırlı olsun. Kulübümüzde başarılı sporcular yetişecek, bizi hem Türkiye de hem de Avrupa’da başarı ile temsil edecekler. Bizlere destek olan Gençlik ve Spor İl Abdulsamet Eren’e,  Spor Hizmetleri Müdürümüz Alaattin Özdemir’e  ve desteklerini esirgemeyen kıymetli büyüğümüz, kardeşimizin babası Tufan Çetinkaya Hocamıza teşekkür ediyor,  saygılarımı sunuyorum .”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com