Ana Sayfa GÜNDEM 15 Temmuz 2023 207 Görüntüleme

ÖYLE BİR DESTAN Kİ!

Yüz yıllardır uğruna kan dökülen topraklarımızda hiçbir zaman olmadığı gibi 15 Temmuz’da da teröre, provokatörlere, hainlere geçit verilmedi. Takvim yaprakları 15 Temmuz 2016’yı gösteriyordu. Gece yarısı anasızın başlayan ve dinmek bilmeyen karmaşaya halk da dahil oldu.

Türkiye’nin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızan ve gerçek amaçlarını 15 Temmuz’da açığa çıkaran FETÖ’nün hain planları vatandaşlar tarafından bastırıldı.

TAM 7 YIL GEÇTİ

Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) üniforma giymiş teröristlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve seçilmiş hükümete karşı devletin emanet ettiği silahları vatanın öz evlatlarına doğrultarak kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti.

Her zamanki gibi milli iradenin, vatanseverliğin ve birlik beraberliğin zaferinin kazanıldığı o günün üzerinden tam 7 yıl geçti.

Asker ile Polisi karşı karşıya getiren, asker ile halkı karşı karşıya getiren bu zihniyete vatandaşın iradesinin dur demesinin üzerinden tam 7 yıl geçti.

Şehit Ömer Halisdemir’in, Şehit Demet Sezen’in, Şehit Murat Akdemir’in ve toplamda şehadet şerbeti içen 251 şehidimizin ve Türk halkının vatan yolunda vücudunu ortaya koymasının üzerinden tam 7 yıl geçti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com