Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 17 Temmuz 2023 168 Görüntüleme

MHP DEPREM BÖLGESİ İNCELEME HEYETİ ELAZIĞ’A GELDİ

2020 yılından bugüne birçok depremden ağır hasar alan ilimize MHP tarafından oluşturulan deprem heyeti geldi. Şehrin birçok noktasında depremzede vatandaşlarla bir araya gelen heyet incelemelerde bulundu.

Heyet Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’ den oluşuyordu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, deprem bölgesinde hayatlarını sürdürmeye çabalayan halkın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla oluşturulan ‘Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti’  Elazığ’a geldi.

BÖLGEMİZİ KARIŞ KARIŞ GEZMEYE DEVAM EDİYORUZ

Heyetin ilk durağı Elazığ Valiliği oldu. İncelemeler esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ MHP Milletvekili Semih Işıkver:  “Bugün genel başkanımızın emri ve talimatlarıyla kurulan Deprem Bölgesi İnceleme Heyetimiz ile beraber Elazığ’dayız. Geçen haftada depremden etkilenen birçok ilimizi ziyaret ettik. 6 Şubat depreminin sonuçları ile ilgili devletimizin gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların niteliği gerek karşılaştığımız vatandaşların sıkıntıları ile alakalı genel başkanımızın emir ve talimatları ile deprem bölgemizi karış karış gezmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

ELAZIĞ MALATYALILARIN YARDIMINA KOŞTU

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, 6 Şubat depreminin ardından Elazığlıların Malatyalıların yardımına koştuğunu kaydetti. Fendoğlu, ”MHP olarak 6 Şubat’tan bu yana tüm milletvekilleri arkadaşlarımızla birlikte genel başkanımızın talimatlarıyla deprem bölgelerindeki ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Seçim sürecinden sonra da çalışmalarımızı bırakmadık. Deprem bölgelerindeki sorunları, vatandaşların taleplerini raporlar haline getirerek genel başkanımıza sunacağız ve genel başkanımızın talimatları doğrultusunda bölgedeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz“ diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com