Ana Sayfa GÜNDEM 22 Temmuz 2023 848 Görüntüleme

GENÇ BELEDİYE BAŞKANINA GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediyesi’nin yaz aylarında gençlerin eğlenmesine yönelik düzenlediği sosyal faaliyetler devam ediyor. Sivrice Sosyal Tesislerinde, Elazığ Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Gençlik Festivaline” yüzlerce genç katılım sağladı. Gençlerin doyasıya eğlendiği festivalde, Elazığ’ın yerel sanatçısı Emrah Güllü’de sahne aldı.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde  Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na gençlerin yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı.  Türkiye’de ki en genç belediye başkanları arasında yer alan Başkan Şerifoğulları, festivalde yapmış olduğu açıklamada, göreve geldiği günden itibaren gençlerin yanında olduğunu, bu yönde verdiği sözleri tutuğunu ve gençlerin sosyalleşmesine yönelik birçok etkinliğin düzenleneceğini vurguladı.

FESTİVAL BOYUNCA GENÇLERLE SAMİMİ DAKİKALAR KAMERALARA YANSIDI

Festivalde  gençlerle top oynayıp müzikte eşlik eden Başkan Şerifoğulları ile gençler arasında ki samimi dakikalar kameralara yansıdı. Eğlence sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları;

“Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan, sizlerin heyecanını paylaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Türkiye’nin en genç Belediye Başkanlarından biri olarak her daim gençliğin yanında olmaya gayret ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte de her daim sizin yanınızda olacağız, sizlerle birlikte olacağız. Omuz omuza, kol kola, el ele yürüyeceğiz ve bu şehri her zaman ifade ettiğim gibi daha gelişmiş, daha kalkınmış ve daha yaşanabilir hale getirmek için gayret edeceğiz.  Çalışıp sizlere daha güzel bir gelecek bırakacağız Allah’ın izniyle.” ifadelerine yer verdi.

ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Göreve geldiğimiz 2019 yılından itibaren şehrimiz için kurmuş olduğumuz hayalleri, şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Sizler için her mahallemize, semt kütüphaneleri yapıyoruz, spor yaşam merkezleri yapıyor, sizlerin eğitimi için katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu şehrin alt yapısından, üst yapısına, kültüründen, sanatına katkı sunmaya çalışıyoruz. Bugün burada sizlerin bu enerjinizi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Bir kez daha bu etkinliği gerçekleştiren Gençlik Meclisi Başkanımız Uğur…, yönetimine ve ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bugün genç milletvekili adayımız sayın Murat Öz de yanımızda burada sizlerin enerjisini paylaşıyor. Sizlere bir müjde vererek konuşmamı sonlandırmak istiyorum; inşallah 8-9 Ağustosta şehrimiz için inşa ettiğimiz Cumhuriyet Meydanı’nda 2 tane güzel konser gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte de konser ve etkinliklerimiz devam edecektir. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum, sizleri seviyorum gençler” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com