Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 23 Temmuz 2023 593 Görüntüleme

TAYFUNSPOR KULÜBÜ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SEÇMELERLE 2023-2024 SEZONUNA HAZIR

Elazığ Amatör Spor Kulüplerinden Tayfunspor Elazığ Kültürpark’ta gerçekleştirilen seçmelerle genç sporcularını belirledi.

Elazığ’ın köklü spor kulüplerinden  1. Amatör Küme Futbol Ligi takımı Tayfunspor, Kültür Park sentetik sahada futbolcu seçmelerini yaptı. Seçmelere Elazığ’da ikamet eden ve 2005-2008 yılları arasında doğan futbolcu adayları katıldı. Seçmelerde  başarılı olanlar takım bünyesine dahil edildi.

BAŞKAN FARUK BIÇAK: ‘YENİ SEZONDA AMATÖR LİGİNE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ’

Tayfunspor Futbol Kulübü Başkanı Faruk Bıçak,  yeni sezona hazırlık çalışmalarına başladıklarını ifade ederek gerçekleştirilen sporcu seçmeleri ile Elazığ Amatör >Kulübüne katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.

Sporun bir yaşam biçimi olduğunun altını da çizen Bıçak, özellikle genç yaşta spora başlayan bireylerin kötü alışkanlıklardan, yanlış ortamlardan uzak durduklarını ve daha disiplinli bir yaşam tarzını belirttiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

”Elazığ Tayfunspor Futbol Kulübü, Elazığ’ın en eski ve seçkin kulüp0lerinden birisiyiz. Yeni sezon için hazırlıklarımıza başladık. Bu gün Kültürpark’ta gerçekleştirdiğimiz seçmelerle çalışmalara start verdik. Elimizdeki futbolcularla ve yeni alacağımız sporcularımızla birlikte Elazığ Amatör Futbıol Kulübüne güzel hizmetler vereceğiz. Yeni sezonun takımımız ve bütün spor kulüplerine hayırlı olmasını diliyoruz. ”

TAYFUNSPOR ANTRENÖRÜ ÖZATLI: YENİ SEZONDA KULÜBÜMÜZÜ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Tayfunspor Futböl Kulübü Antrenörü Önder Özatlı da yeni sezonda takımın daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını ifade ederek, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni etti. Özatlı:”Tayfunspor Kulübü olarak 2023-2024 sezonu çalışmalarımıza başladık. 2005 -208 doğumlu genç yeteneklerden takımımız için ön seçmeleri yaptık. 2023-2024 sezonu Tayfunspor’umuza hayırlı olsun. İnşallah gençlerimizle yola devam edeceğiz. Tayfunspor’u daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak bu organizasyonumuzla takımımızın  başarılı olacağına inanıyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com