Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Temmuz 2023 91 Görüntüleme

ATEŞ: “BASINIMIZ 15 TEMMUZ’DA HALKIN YANINDA YER ALMIŞTIR”

 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İfade hürriyeti ve basın özgürlüğün sağlıklı demokrasilerin ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Başkan Ateş, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Basın kuruluşlarımız, halkı bilgilendirme amacıyla; özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, milli ve manevi değerler ile toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmeden sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri de büyük önem taşımaktadır. Geçmişte, vesayet odaklarının ve sermayenin güdümüne girip halkın değerlerine ve demokrasiye karşı duran Türk medyası, 15 Temmuzda milli iradenin ve halkın yanında yer alarak önemli duruş sergilemiştir. İlimiz medyasını oluşturan değerli medya kuruluşlarımız ve çalışanların da aynı hassasiyetle mesleklerini icra ettiklerini görüyor ve takdir ediyoruz. Bu vesileyle, bütün basın çalışanlarımızın Basın Bayramı’nı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com