Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Temmuz 2023 179 Görüntüleme

‘HARPUT CUP’ SON HIZ DEVAM EDİYOR

Elazığ’da  gerçekleştirilen İlk Ulusal Tenis Turnuvası 27 Temmuzda start vermişti. Turnuva 30 Temmuz’a kadar devam edecek.

Elazığ’da ilk defa gerçekleştirilen Ulusal Tenis Turnuvası birçok ilden gelen toplam 115 Tenisçinin katılımıyla devam ediyor. 27 Temmuz saat 11.00’da  Harput Sarahatun Camii Meydanı’nda Vali Dr. Ömer Toraman ve Tenis Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş’un yanı sıra Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirdağ’ın ve il Protokolü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış, Balakgazi Tesislerinden Sarahatun Camii Meydanına kadar  kortej yürüyüşünün yapılması ve hazırlanan alanda saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı’nın okunması, Halkoyunları gösterisinin yapılması ve son olarak  Açılış konuşmalarının yapılması ile başlayıp daha sonra Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Türkiye Tenis Federasyon Başkanı Cengiz Durmuş’un gösteri maçı ile son buldu. Açılışın ardından turnuvanın yapılacağı Açık-Kapalı Tenis Kortlarına gidilerek turnuvaya başlandı. Turnuvadan alınan puanlarla sporcular üst kategorilerde yer almaya çalışacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizde ilk defa gerçekleştirilen Ulusal Tenis Türkiye Şampiyonası’nın dün açılışını yapmıştık. Başta Sayın Valimiz, Federasyon Başkanımız ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirmiştik. Yarışmalar kıyasıya devam ediyor. 115 sporcu şampiyon olmak için ter döküyor.  İl Müdürlüğü olarak yarışmaların centilmence geçmesini diliyor ve yarışmaya katılan sporculara ve antrenörlerine başarılar diliyoruz. Tüm spor severleri Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Spor Kompleksindeki Tenis Kortlarında müsabakayı izlemeye davet ediyoruz” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com