Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 31 Temmuz 2023 184 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ İL SORUMLUSU VE KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ KARADUTLU ELAZIĞ’A GELDİ

Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ve Elazığ İl Sorumlusu Dr. İrfan Karatutlu, Elazığ’a geldi.

Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, Elazığ’daki sorunların çözümü için Elazığ koordinatör Milletvekili olan Karatutlu’ya ileteceklerini, sorunların Meclis çatısı altında çözüme kavuşacağını dile getirerek:” ilimizin sorunlarıyla ilgili sayın vekillimize ileteceğimiz sorunları, problemleri ve ilimizin yıllardır çözülmemiş sorunlarını meclis çatısı altında çözmek için çaba göstereceğine inanıyorum. Biz biliyoruz ki Elazığ’dan sorumlu olan vekilimiz Elazığ’dan seçilmiş gibi ilimizin sorunlarını mecliste güçlü bir şekilde dile getirecektir.” Dedi.

Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ve Elazığ İl Sorumlusu Dr. İrfan Karatutlu Deva Partisi olarak, Elazığ’ın daha iyi bir şehir olması için parti teşkilatı olarak çaba sarf edeceklerini söyleyerek,” bu kentin sorunlarının çözülmesi gelecekte daha yaşanabilir bir kent olması için DEVA Partisi olarak teşkilatlar ile birlikte çaba sarf edeceğiz” dedi.

DEVA Partisinin yaptığı eylem planları ile iktidara hazır olduğunu ifade eden Karatutlu, yerel seçimlere de hazır olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: ”  DEVA partisi yaptığı eylem planları ve ekip çalışmalarıyla iktidara hazır olduğunu her zaman topluma göstermiştir. Biz DEVA Partisi olarak yerel seçimlere start verdiğimizi Elazığ halkına bildirmek isteriz. DEVA Partili arkadaşlarımızın istişare ve ortak akılla ile seçeceği DEVA Partili adaylar ile yerel seçimlerde başarı sağlayacağımıza inanıyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com