Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 2 Ağustos 2023 359 Görüntüleme

BAŞKAN KAYMAK: SADECE SAHALARDA DEĞİL, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE DE TOPLUMUMUZA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

23 FK Elazığ Futbol Kulübünün önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler ve futbol kulübü olarak sosyal sorumluluk projelerini tanıtmak amacı ile bir toplantı düzenledi. Gerçekleşen organizasyona kulüp yönetim kurulu üyeleri, STL temsilcilerinin yan sıra Elazığ İş Dünyasından isimler de katıldı.

Kulüp Başkanı  Hasan Kaymak toplantı sonrasında,  23 Elazığ FK adına yapılacak olan projeler,  Elazığ’da gençler adına yürütülecek sosyal sorumluluk projeleri adına atılacak adımlara dair açıklamalarda bulundu.

23 FK ELAZIĞ FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI KAYMAK: GENÇ SPORCULARIMIZI DESTEKLEYEREK FIRSAT EŞİTLİĞİ SUNUYORUZ

Başkan Kaymak, Elazığ için gerçekleştirilecek olan sosyal sorumluluk projeleri ve Kulübün gelişmesi adına belirlenen hedeflerin gerçekleşmesi için destek çağrısında da bulunduğu açıklamasına şu ifadeleri kullandı:

”23 FK Elazığ Futbol Kulübü olarak, şehrimizin spor ve sosyal hayatına katkıda bulunmak, başarılarla dolu bir gelecek inşa etmek amacıyla yola çıktık. Bugün sizlerle bir araya gelmemizin sebebi ise kulübümüzün hedeflerini ve vizyonunu sizlere aktarmak, desteğinizi ve katkılarınızı talep etmektir.
23 Elâzığ Futbol Kulübü olarak ana hedefimiz, şehrimizin futbol alanında basari bir temsilcisi olmak ve ayni zamanda genç yetenekleri keşfederek Türk futboluna katkıda bulunmaktır. Bu doğrultuda, altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ve genç sporcularımızı destekleyerek onlara fırsat eşitliği sunuyoruz. Amacımız, yetenekli gençlerimizi yetiştirerek profesyonel futbol dünyasına kazandırmak ve Elâzığ’ın adını ülke genelinde duyurmak.

 

KULÜP OLARAK SADECE SAHALARDA DEĞİL, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE DE TOPLUMUMUZA KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ
Kulübümüzün vizyonu ise sadece futbol sahasıyla sınırlı kalmayıp, sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma katkı sağlamaktır. 23 Elâzığ Futbol Kulübü olarak, şehrimizin sosyal problemlerine duyarlılık göstererek, gençlere eğitim imkânları sunmak, sporla uğraşmalarını teşvik etmek ve dezavantajlı kesimlere destek olmak için projeler geliştiriyoruz.

Böylelikle futbolun yani sıra toplumsal değerlerimize de sahip çıkarak Elâzığ’ın gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.
Bu noktada siz değerli STK başkanları,  parti gençlik kolları başkanlarının desteği bizim için büyük önem taşıyor. Sizlerin deneyimi, bilgisi ve desteğiyle kulübümüzün hedeflerine ulaşmak için daha güçlü bir temel oluşturacağımıza inanıyorum.

KULÜBÜMÜZÜN  FİNANSAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ İÇİN MİLLETVEKİLLERİ, SİYASİLERİMİZ VE STK TEMSİLCİLERİMİZİN DESTEĞİNİ TALEP EDİYORUZ

23 Elâzığ Futbol Kulübü olarak, sizlerle işbirliği içinde çalışarak hem kulübümüzün hem de şehrimizin başarısını daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Kulübümüzün geleceği için finansal sürdürülebilirlik de önemli bir hedefimizdir.
Yerel is dünyası ve kuruluşlarla işbirliği yaparak sponsorluk anlaşmaları yapma ve kaynaklarımızı çeşitlendirme çabası içindeyiz. Ancak bunu yaparken şehrimizin değerlerine ve kulübümüzün kimliğine uygun is ortakları seçmeyi hedefliyoruz.
Bu noktada, ilimizin milletvekillerinden, siz değerli STK başkanları ve parti il başkanlarından destek ve işbirliği talep ediyoruz.

23 Elâzığ Futbol Kulübü’ nün hedeflerini ve vizyonunu daha geniş kitlelere duyurmak, şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak için birlikte çalışabiliriz. Sizlerin etkinliklerimizi ve projelerimizi desteklemeniz, toplumun spor ve sosyal sorumluluk bilincini artıracağına inanıyoruz.

SPOR TESİSLERİMİZİN İYİLEŞTİRİLMESİ, ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZIN DESTEKLENMESİ ÇOK ÖNEMLİDİR

Son olarak, 23 Elâzığ Futbol Kulübü olarak spora ve futbola olan ilginin artması, gençlerin yeteneklerini geliştirebileceği uygun ortamların sağlanması için çaba göstereceğiz. Bu süreçte, spor tesislerimizin iyileştirilmesi ve altyapı çalışmalarının desteklenmesi gibi konularda sizlerin tecrübelerinden yararlanmayı: hedefliyoruz.
Bu vesileyle, 23 Elâzığ Futbol Kulübü olarak vizyonumuzu ve hedeflerimizi sizlere aktarmak için buradayız. Sizlerden gelecek her türlü fikir, öneri ve destek bizim için çok değerlidir.

ESNAF VE SANATKARLAR ODA BAŞKANI KURNAZ: 23 ELAZIĞ FK BAŞKANI HASAN KAYMAK KULÜP İÇİN ÜSTÜN BİR ÇABA SARFETMİŞTİR

Düzenlenen organizasyonda konuşan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Kurnaz da  Hasan Kaymak’ın şehrine gösterdiği destek ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Elâzığ’ımıza yakışır, şehrimizsin medarı iftiharı kulübümüze her türlü maddi ve manevi desteği vermiştir. Kulübümüzün çalışmaları, spor faaliyetleri parasız yapılan bir etkinlik değildir. Elazığ’ın gözbebeği kulübümüze emek vermek lazım. Kulübün bir üst lige geçmesi için şehrin ileri gelenleri, sorumluluk sahibi olan herkesin, muhatapların çaba göstermesi lazım. Elektrikten tutun da sporcuların maaşına kadar bir çok kalemde giderin halledilmesi için para gerekiyor. Başkanımız bu anlamda elini taşın altına koymuş, kulübün gelişimi için üstün bir çaba da sarf etmiştir. Kendisine de buradan teşekkürlerimi iletmek isterim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com